Libnet.ro
UNICEF

17:30

Diana Dumitrescu, decizie radicala pentru viitorul sau copil: Am decis impreuna cu sotul meu sa luam...

B1 B1,
Diana Dumitrescu, decizie radicala pentru viitorul sau copil: Am decis impreuna cu sotul meu sa luam...

In mai putin dedoua luni, Diana Dumitrescu va deveni mamicapentru prima oara. Actrita a spus pas tuturor proiectelor din cariera si isi dedica majoritatea timpului ei si bebelusului nenascut i. continuă pe B1

Luati-va ADIO de la WhatsApp daca aveti ACESTE de telefoane! MULTI ROMANI vor fi AFECTATI de aceasta DECIZIE RADICALA

Veste proasta pentru utilizatorii de WhatsApp: aplicatia nu va mai functiona pe anumite telefoane mobile. Toata lumea comunica pe WhatsApp. Este un mod simplu si eficient sa tinem legatura. Dar trebuie sa.

Liga 1: Dinamo Bucuresti, umilita la Ovidiu - 5-0 pentru Viitorul

Primul derby al noului sezon de Liga 1 a fost castigat categoric de Viitorul Constanta. Echipa antrenata de Gica Hagi a invins, la Ovidiu, cu scorul de 5-0, formatia Dinamo Bucuresti si a trecut in pozitia de lider a clasamentului la finalul primei etape. Partida a fost intrerupta mai mult de 20 de minute, dupa ce fanii dinamovisti au patruns pe teren.

Subiectele zilei: De ce s-au impotmolit negocierile dintre USR-PLUS: orgolii, sicane si pretentii absurde; Decizie importanta pentru salariati. Reguli noi pentru contractele de munca

Franta: Ziua nationala, sub semnul apararii europene. La aniversarea cu numarul 230 a Caderii Bastiliei, totul s-a invartit in jurul. O reteta data gresita tulbura linistea medicilor de familie: daune de 70. 000 de euro pentru un pacient. Doi medici de familie din Iasi au fost gasiti vinovati.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )