Libnet.ro
UNICEF

00:07

Diana Dumitrescu a slabit 12 kilograme in 2 luni, dupa ce a devenit mama pentru prima oara: Mai am de dat jos. DIETA mea este... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Diana Dumitrescu a slabit 12 kilograme in 2 luni, dupa ce a devenit mama pentru prima oara: Mai am de dat jos. DIETA mea este... (GALERIE FOTO)

Diana Dumitrescu a reusit sa dea jos aproape toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Vedeta a devenit mama, pentru prima data, in septembrie. continuă pe B1

SARMANA Diana Dumitrescu! E DE NERECUNOSCUT! Vedeta A SLABIT ENORM in doar doua luni! Oare ce AFECTIUNE CUMPLITA o MACINA?! (GALERIE FOTO)

Diana Dumitrescu a reusit sa dea jos multe kilograme dupa ce a devenit mama in septembrie, cand l-a naascut pe Carol Anton. VEZI AICI GALERIA FOTO Vedeta a reusit, cu doar doua trucuri, sa dea jos.

Dieta cu apa: A slabit 12 kilograme in cateva zile, dar ce s-a intamplat dupa aceea intrece orice imaginatie!

Uite cum poti sa slabesti 12 kilograme in doar 3 saptamani. Apa este secretul. Iata ce reguli trebuie sa respecti, scrie dcnews. ro.

Cum a ajuns sa arate Claudia Patrascanu, la doua luni dupa ce a anuntat divortul. E de nerecunoscut

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau si-au incheiat povestea de iubire cu un divort rasunator. La doua luni de la eveniment, Claudia este de nerecunoscut. Artista a slabit ingrozitor de mult intr-un timp record iar acum se lauda cu o talie de viespe si cu dimensiuni de fotomodel. Claudia Patrascanu a slabit enorm si e total .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )