Libnet.ro
UNICEF

17:30

E bomba anului: Unde a fost gasita Elodia Ghinescu! Surpriza e uriasa!

B1 B1,
 E bomba anului: Unde a fost gasita Elodia Ghinescu! Surpriza e uriasa!

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a declarat ca a avut o viziune despreElodia Ghinescu, avocata disparuta fara urma in 2007. Ghiorghiu a dezvaluit ca in viziunea pe care a avut-o aparea o silueta. continuă pe B1

O judecatoare de la Curtea de Apel Targu Mures a fost gasita cu gatul taiat Aceasta si-a amenintat sotul ca se va sinucide

O judecatoare in varsta de 38 de ani, care s-a transferat recent de la Curtea de Apel Cluj la sectia civila a Curtii de Apel Targu Mures, a fost gasita cazuta langa masina, intr-o balta de sange si cu un cutit langa ea, dupa ce si-a amenintat sotul ca se va sinucide.

O judecatoare din Mures a fost gasita cu gatul taiat langa masina personala

Cristina Pasol, o judecatoare in varsta de 38 de ani de la Curtea de Apel Mures, a fost gasita langa propria masina, avand gatul taiat.

DIICOT, anunt de ultima ora despre informatia ca Luiza Melencu ar fi fost gasita in viata

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

Avocatul Tonel Pop, prima reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca Luiza a fost gasita in viata

Alexandru Cumpanasu a declarat, vineri, in exclusivitate la Antena 3, ca Luiza Melencu ar fi fost gasita de investigatorii sai in Italia. Mai mult decat atat, si mama Luizei a afirmat ca din imaginile.

Anunt soc in cazul Caracal! Luiza Melencu a fost gasita. Primele declaratii ale mamei tinerei

Luiza Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o in aceasta vara, alaturi de Alexandra Macesanu, ar fi in viata. Anuntul socant a fost facut cu putin timp in urma, vineri. in mod neasteptat, cel care a dezvaluit totul a fost chiar unchiul adolescentei de 15 ani, care candideaza si la alegerile .

Alerta! O judecatoare a fost gasita cu gatul taiat langa masina sa

O judecatoare de la Curtea de Apel Mures a fost gasita langa masina, intr-o balta de sange, cu un cutit langa ea. Potrivit politiei, aceasta i-a spus sotului cand a plecat de acasa ca se va.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )