Libnet.ro
UNICEF

13:30

ANDREEA MARIN si COVE, primele imagini iMPREUNA: Fanii sunt ULUITI! Da, pana la urma s-a intamplat! (FOTO)

B1 B1,
ANDREEA MARIN si COVE, primele imagini iMPREUNA: Fanii sunt ULUITI! Da, pana la urma s-a intamplat! (FOTO)

Gabriel Covesanu, cunoscut mai ales cu numele de Cove, realizeaza acum emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV, dar a devenit cunoscut in urma cu 19 ani, pe vremea cand era asistentul Andreei Marin, la TVR. continuă pe B1

Andreea Marin si-a dat fanii pe spate! Cum isi mentine SILUETA PERFECTA: Stiu un lucru...

Andreea Marin a postat un mesaj pe pagina sa de socializare privindsilueta mult dorita, scrie Stirescu.

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA...

Toata lumea se intreba cum va trecea Andreea Marin, fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. , peste vestea ca artistul va avea un nou copil, de data aceasta cu Lavinia Parva.

Andreea Marin, in cantonamentul frumusetii alaturi de ambasadoarele campaniei Nu exista nu se poate!

Cele opt ambasadoare ale miscarii nationale pentru frumusete si echilibru au petrecut un weekend de neuitat la Domeniul Greaca, un taram de vis aflat aproape de Dunare, alaturi de Andreea Marin si reprezentantii Top Line Romania, initiatorii campaniei nationale NuExistaNuSePoate, ajunsa in anul 3.

Ce s-a intamplat intre ANDREEA MARIN si LAVINIA PARVA: E adevarat, STEFAN BANICA JR. a fost doar SPECTATOR!

Andreea Marin a ramas complet indiferenta la aflarea vestii ca Stefan Banica Jr. este, din nou, tata. DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORTII I-A iNTRISTAT PE TOTI! AU OPRIT FILMARILE! Un mesaj postat.

NU mai putea RESPIRA... ANUNTUL TRIST a fost deja facut: Din pacate, e vorba de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN!

Andreea Marin a admis ca a avut probleme de sanatate in ultima perioada, dar sustine ca nu este nimic atat de grav pe cat s-a speculat. Vedeta a mai afirmat ca, de-a lungul timpului, a fost nevoita.

E SOC TOTAL! Iulia Albu o face PRAF pe Andreea Marin... DIN NOU: O funda imensa de legat MOPUL de MATURA

Iulia Albu nu se dezminte! Creatoarea de moda a facut-o praf pe Andreea Marin, la capatul unei intalniri cu Zana Surprizelor. Ei, bine, desigur, in lumina reprosurilor au stat, din nou, alegerile sale.

BOMBA ANULUI in showbiz: Andreea Marin, iNSARCINATA din nou?! Zana tocmai si-a etalat BURTICA (FOTO)

Andreea Marin a surprins pe toata lumea cu aparitia ei, la un eveniment recent. DOAMNE, CE SE ASCUNDE iN BURTA ANDREEI ESCA! GINECOLOGULUI NU I-A VENIT SA CREADA! ASTA E PREA DE TOT Fosta Zana a.

Andreea Marin, sageti otravite catre Lavinia Parva: Nu am avut o silueta perfecta vreodata, dar ...

Andreea Marin trimite sageti catre Lavinia Parva, dupa ce cantareata i-a daruit lui Stefan Banica JR. un baietel de nota 10. in una dintre postarile sale recente, Zana vorbeste despre kilograme.

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] .

VIDEO Primele imagini cu explozia de la bancomatul BCR. Camerele i-au surpins si pe hoti. Ce spune Politia despre modul de operare

Politistii continua cercetarile in cazul ATM-ului BCR de pe Bulevardul Theodor Pallady aruncat in aer, luni dimineata, cu ajutorul unei substante explozive. Au aparut si primele imagini captate de camerele de supraveghere.

ştiri din Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )