Libnet.ro
UNICEF

22:45

Bianca Andreescu, invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon: campioana de la US Open a starnit hohote de ras cand a dezvaluit ce star si-ar dori sa o felicite

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu, invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon: campioana de la US Open a starnit hohote de ras cand a dezvaluit ce star si-ar dori sa o felicite

Dupa ce a devenit prima sportiva din Canada care a castigat trofeul US Open, Bianca Andreescu 19 ani) a fost invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show, de la NBC, unde l-a invatat pe simpaticul realizator o schema cu racheta si a dezvaluit de la ce star si-ar dori sa primeasca felicitari. continuă pe Adevărul

Bianca Andreescu, noua vedeta a Americii: Tensimena, invitata la cel mai tare talk show televizat, dupa castigarea US Open (VIDEO)

Bianca Andreescu a ajuns vedeta pe continetul american dupa castigarea US Open. Tenismena de doar 19 ani a fost felicitata de toti marii sportivi, iar luni seara a fost invitata chiar si la The Tonight Show.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Bianca Andreescu, campioana la US Open 2019, mesaj catre romani (VIDEO)

Bianca Andreescu, castigatoare a US Open, a transmis un mesaj de multumire romanilor, la un post de televiziune al comunitatii romane din New York, informeaza News. ro. Multumesc pentru toti oamenii din.

Bianca Andreescu, pe culmile gloriei la doar 19 ani. Povestea de succes a unui tanar talent sau cum a pierdut Romania o mare campioana din cauza ca statul a esuat sa ofere o viata mai buna

Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romana, a zdrobit-o pe Serena Williams in marea finala de la US Open, scor 6-3 7-5, si si-a adjudecat primul turneul de Mare Slem din cariera la doar 19.

Bianca Andreescu, noua campioana de la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castig.

Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a castigat trofeul US Open: Sa o tinem tot asa!

Bianca Andreescu a castigat trofeul US Open, dupa 6-3,7-5 cu Serena Williams si a devenit prima jucatoare canadiana care se impune la turneul de la New York. Sportiva a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA, devansand-o pe Simona Halep. Bianca Andreescu e campioana la US Open Este foarte greu sa explic ceea ce .

Bianca Andreescu e peste Simona Halep in clasamnetul WTA. Nu prea vezi asa ceva

Bianca Andreescu a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA dupa victoria din finala US Open. Sportiva canadiana de origine romana a depasit-o pe Simona Halep in ierarhia feminina, campioana de la Wimbledon clasandu-se in acest moment pe pozitia a 6-a. Mats Wilander, specialistul Eurosport, este de parere ca Halep a fost marea dezamagire .

DigiSport: Nu stiu daca Bianca Andreescu este o pierdere pentru Romania!. Declaratie incredibila dupa US Open

Ilie Nastase a facut o declaratie surprinzatoare despre Bianca Andreescu. Nasty sustine ca noua campioana de la US Open nu reprezinta neaparat o pierdere pentru tenisul romanesc.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 6; Bianca Andreescu a urcat pe 5 (salt de 10 pozitii)

Rezultatele inregistrate in cadrul ultimului Grand Slam al anului au adus multe schimbari in clasamentul WTA. Simona Halep a coborat doua locuri, pana pe sase 4. 803 puncte), fiind intrecuta de Elina Svitolina si Bianca Andreescu. Campioana la US Open, jucatoarea canadiana de origine romana a facut un salt de 10 pozitii, aflandu-se acum pe locul cinci 4. Lider este Ashleigh Barty 6. 501 puncte), iar podiumul este completat de Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )