Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine este Renee Santana de la Vocea Romaniei si cum a ajuns in tara noastra. Celebrul ei unchi, Carlos Santana este modelul ei

B1 B1,
Cine este Renee Santana de la Vocea Romaniei si cum a ajuns in tara noastra. Celebrul ei unchi, Carlos Santana este modelul ei

Renee Santana este una dintre ele mai bune voci de la emisiunea Vocea Romaniei. Frumoasa exotica face parte din echipa lui Smiley, dar multa lume nu stie ca este chiar nepoata celebrului Carlos. continuă pe B1

EMOTII MAXIME: Cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in live-uri!

Vocea Romaniei se apropie de final, iar emotiile antrenorilor si ale competitorilor ramasi in cursa ating cote maxime. Iata cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in.

Cine sunt cei 12 concurenti care vor lupta in galele live de la Vocea Romaniei VIDEO

In editia din 29 noiembrie Vocea Romaniei a avut loc etapa confruntarilor, cand antrenorii i-au ales pe cei 12 concurenti care merg in live-urile competitiei.

Lovitura primita de Pro TV de la Antena 1. Cum au reusit umilintele vedetelor prin roast-uri sa surclaseze Vocea Romaniei

Postul de televiziune Pro TV a primit o lovitura grea de la rivala Antena 1, in seara de vineri, 29 noiembrie. Emisiunea iUmor a fost pentru prima data peste Vocea Romaniei la audiente, pe doua targeturi. Roast-urile de la Antena 1 s-au dovedit a fi mult mai mult pe placul publicului decat duelurile concurentilor lui .

in premiera, iUmor a batut Vocea Romaniei la audiente: ce reteta a aplicat Antena 1

Pentru prima data, show-ul iUmor, de la Antena 1, a reusit sa surclaseze in audiente emisiunea Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV, inclusiv in ceea ce priveste publicul tanar.

Asta e prea de tot... Adrian Minune, la Vocea Romaniei: Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV

Surpriza de surpriza la Vocea Romaniei! Cei patru antrenori au incremenit cand pe scena a urcat chiar fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu.

Cine este Emil Veteleanu, veteranul de razboi care a fost ignorat la festivitatile de Ziua Nationala. Moment jenant cu batranul de 101 ani

Un veteran de razboi a fost ignorat de delegatia PNL care a participat la ceremonia organizata la Ramnicu Valcea de Ziua Nationala a Romaniei. Este vorba despre Emil Veteleanu 101 ani), care a participat la batalia de la Oarba de Mures cea mai sangeroasa din cate au existat pe teritoriul Romaniei in Al Doilea Razboi .

Cine este si cum arata fiul Monicai Tatoiu. De ce nu apare niciodata in public

Monica Tatoiu este cunoscuta de o tara intreaga deja de ani buni, dar cu toate astea a reusit sa-si tina familia departe de camerele de luat vederi. Cine este si cum arata unicul fiu al vedetei? Cum arata fiul Monicai Tatoiu? Este o femeie de succes, este fericita ca a reusit sa modeleze tineri datorita .

Cine este fiica lui Gheorghe Dinca si de ce au anchetat-o procurorii, in cazul Caracal. Trecutul controversat al Danielei

Familia lui Gheorghe Dinca are un trecut controversat. Mai exact, fiica acestuia, Daniela, pe care procurorii au audiat-o de cateva ori, in cazul Caracal. Autoritatile incearca si in prezent sa faca lumina in ancheta care a zguduit Romania, odata cu disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Cine este fiica lui Gheorghe Dinca si de .

Cine este sotul Mirelei Vaida. Cu ce se ocupa Alexandru si cum este, de fapt, relatia lor

Mirela Vaida este una din cele mai iubite si apreciate prezentatoare TV din Romania. A inlocuit-o cu brio pe Simona Gherghe in cadrul emisiunii de la Antena 1, dupa o absenta destul de indelungata. Prezenta cucereste atat pe micile ecrane, cat si in intimitatea familiei sale, unde este asteptata mereu cu bucurie acasa, de sotul .

Cine este cel mai puternic fashion influencer al anului 2019

Ne apropiem cu pasi rapizi de finalul acestui an, iar publicatiile de specialitate din strainatate au realizat topul celor mai puternicii fashion influenceri din 2019! Cine ocupa prima pozitie? Meghan Markle, Ducesa de Sussesx.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )