Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cristi Borcea, ADEVARUL despre cum a conceput 4 copii, cat timp era la puscarie! Nimeni nu se astepta la asta

B1 B1,
Cristi Borcea, ADEVARUL despre cum a conceput 4 copii, cat timp era la puscarie! Nimeni nu se astepta la asta

Cristi Borcea priveste inapoi cu mandrie. Invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de pe gsp. rofostul actionar dinamovist a vorbit despre anii petrecuti in puscarie dar si cum a reusit sa faca. continuă pe B1

Cristi Borcea, dezvaluiri din inchisoare: Unde era dusul, cati copii a conceput in detentie si cum l-a ajutat Victor Becali in lupta cu sobolanii

Cristi Borcea a vorbit despre conditiile pe care le-a avut in inchisoare de-a lungul celor aproape cinci ani de puscarie pe care i-a facut, fostul actionar dinamovist povestind in detaliu unele intamplari.

Cristi Borcea: Am 4 copii facuti in detentie. Nu am fost niciodata la camera nuptiala

Cristi Borcea 51 de ani) a facut aproape 5 ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri, fals in acte, inselaciune si prejudicierea statului. N-am fost niciodata la camera nuptiala, a spus el intr-un interviu.

Borcea, marturisiri despre viata din inchisoare: Era plin de sobolani! Cand ma duceam la baie, il sculam pe Victor

Iesit din inchisoare de opt luni de zile, Cristi Borcea nu a uitat regimul de detentie. Recunoaste ca inca mai ia calmante, pentru a-si reveni dupa soc. Despre conditiile din inchisoare, fostul actionar de la Dinamo recunoaste ca erau departe de a fi un lux, asa cum a scris presa.

Monica Pop, adevarul despre stirile controversate cu COVID. Adevarat sau fake?

Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, prof. dr. Monica Pop, spune ca au aparut multe stiri controversate in ultima vreme despre coronavirus si nu mai stii care e adevarata si care e falsa. Spre exemplu, s-a spus ca virusului nu-i place caldura, insa cazurile de COVID-19 se inmultesc la noi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )