Libnet.ro
UNICEF

01:05

Da, el este cel care a castigat emisiunea Ferma de la Pro TV in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit marele secret!

B1 B1,
Da, el este cel care a castigat emisiunea Ferma de la Pro TV in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit marele secret!

Filmarile la emisiunea Ferma s-au incheiat deja si, in asteptarea finalei, multi au inceput sa speculeze care este castigatorul competitiei. continuă pe B1

Caru' cu vedete: El este cel care a dus-o la altar, prima oara, pe Andreea Marin; Vladimir Putin a devenit tata de gemeni la 66 de ani; Cu cine se iubeste nepoata Printesei Diana

Serban Pavlu, cel mai dur si puternic indemn la vot: Daca ies tot astia, noi suntem cei mai prosti si avem timp sa facem meme pe Facebook. Sub hashtag-ul gata cu gluma, clipul cu Serban Pavlu a fost publicat pe Facebook de. Printul Harry si Meghan Markle nu detin custodia fiului lor, Archie. Iata legea bizara care ii impiedica! Asa cum ne-am obisnuit deja, regulile dupa care.

VIDEO Victor Ponta: 2009 Basescu = 2019 Dragnea. Guta este cel mai destept - le ia banii hotilor de politicieni si le face cantece identice

Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, a scris duminica seara pe Facebook ca Nicolae Guta ia banii hotilor de politicieni si le face cantece identice, schimband doar numele si culorile partidului, referindu-se la piesa Victorie PSD, lansata de artist acum pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, si la Basescu Presedinte, melodie lansata in 2009. De asemenea, Ponta spune ca Dragnea este doar o copie a originalului, respectiv a lui Basescu, doar ca liderul PSD este este mai ticalos, mai mincinos decat cel de-al doilea.

Iohannis, un nou atac la PSD: Sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni / in 26 mai, romanii sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti seara un nou atac la adresa social-democratilor, spunand ca sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni cum suntem noi, isi fac campanie cu un discurs antieuropean si incearca sa explice ca vinovati pentru esecul guvernarii lor sunt Iohannis si Uniunea Europeana. El a mai spus ca nu mai poate fi ascuns ca hotii s-au cocotat in varful statului, iar in 26 mai romanii trebuie sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti.

El este medicul care este acuzat ca pune viata pacientilor in pericol. Sindicatul medicilor a luat atitudine

Un medic este acuzat ca pune viata pacientilor in pericol. Sindicatul Ambulanta Vaslui, din care fac parte peste 200 de angajati medici, asistente, soferi a trimis conducerii institutiei o scrisoare.

Cine este tanarul care s-a sinucis la Podul de la Maracineni. Adrian avea 17 ani si era elev la Liceul de Arte din Buzau

A fost identificat tanarul care s-a sinucis marti dimineata pe podul de la Maracineni. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, din Lopatari, elev la Liceul de Arte din Buzau, la clasa de canto popular.

Mirela Popa iubeste din nou! Cine este barbatul care i-a cucerit inima!

Mirela Popa, fosta sotie a lui Bogdan Stelea, se bucura de o noua viata odata cu decizia de a locui in Dubai, emiratul in care isi desfasoara de aproape patru ani activitatea de designer vestimentar. Vedeta se declara implinita din toate punctele de vedere, inclusiv sentimental, tinand cont ca se bucura de o relatie solida de mai bine de doi ani de zile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )