Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii BOMBA de la emisiunea Insula iubirii: Da, e vorba de NOUL IUBIT al controversatei ispite! Putina lume se astepta la asta... (FOTO)

B1 B1,
Informatii BOMBA de la emisiunea Insula iubirii: Da, e vorba de NOUL IUBIT al controversatei ispite! Putina lume se astepta la asta... (FOTO)

Celebra ispita Bianca Pop de la emisiunea Insula Iubirii a luat o decizie suprinzatoare. DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Aceasta s-a. continuă pe B1

Premiera absoluta la emisiunea Insula Iubirii: Da, si-a schimbat silicoanele si acum s-a vazut chiar tot!

Bianca Pop, una dintre cele mai spectaculoase ispite de la Insula Iubirii a ajuns pentru a treia oara in fata esteticianului, in speranta ca va obtine un bust mai generos, potrivit CanCan.

Anunt soc la Antena 1: Cuplul care s-a DESPARTIT la Insula iubirii, a luat o decizie bomba! Nu s-a mai intamplat NICIODATA asa ceva!

Hannelore si Bogdan de la Insula iubirii s-au impacat la jumatate de an dupa ce s-au despartit. Se pare ca cei doi au decis sa-si mai acorde o sansa, iar acum sunt din nou impreuna. Cei doi au plecat in va.

Tac, pac, a iesit combinatia! Ispita de la Insula iubirii care a facut tot ce a vrut cu concurenta infidela: Detalii picante din culise!

Ispita George a vorbit la Xtra Night Show despre relatia lui cu Diana, concurentade la Insula Iubirii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )