Libnet.ro
UNICEF

11:02

Mihaela Radulescu, parte din emisiunea MasterChef. Rolul pe care il va avea vedeta

B1 B1,
Mihaela Radulescu, parte din emisiunea MasterChef. Rolul pe care il va avea vedeta

Mihaela Radulescu revine pe micile ecrane. Dupa ce a fsot inlocuita la masa juriului de la Romanii au Talent, acum bruneta revine tot la PRO TV, darde data asta in show-ul culinar, MasterChef. continuă pe B1

Mihaela Radulescu prezinta noul MasterChef

Mihaela Radulescu a fost aleasa sa prezinte noul sezon MasterChef, la Pro TV. O vom vedea pe sticla patru seri pe saptamana.

Mihaela Radulescu, proiect de senzatie la PRO TV! Va prezenta una dintre emisiunile emblema ale postului

Mihaela Radulescu revine pe sticla, cu un proiect senzational la PRO TV. Dupa ce a prezentat Ferma. Un nou inceput si a fost jurat la Romanii au Talent, bruneta intra in bucatarie. Mihaela Radulescu, proiect de senzatie la PRO TV! Conform informatiilor aparute, Mihaela Radulescu va prezenta noul sezon Masterchef, care revine pe sticla dupa .

Mihaela Radulescu are emotii. Fiul sau de 15 ani are o iubita majora!

Mihaela Radulescu traieste primele emotii in calitate de mama de baiat ajuns la varsta adolescentei. Ayan are o prima relatie amoroasa asumata. Cu o tanara majora.

Surpriza sezonului la PRO TV: Mihaela Radulescu REVINE la carma unui show de SENZATIE!

Mihaela Radulescu revinepe micile ecrane! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Potrivitcancan. ro, vedetaar urma.

Mihaela Radulescu revine intr-o noua emisiune la Pro TV: ce rol va avea

Prezentatoarea TV Mihaela Radulescu 50 de ani) revine intr-o noua emisiune a postului Pro TV, unde va avea un rol special, dar nu permanent.

Guvernul a adoptat cadrul legal prin care organizatiile pot face parte din EURES

Guvernul a adoptat o ordonanta prin care este instituit cadrul legal si institutional privind modul in care organizatiile interesate pot deveni parte a retelei EURES, conform unui comunicat de presa al Ministerului Muncii si Justitiei Sociale.

AVERTISMENT ANRE: O parte din populatie ar putea ramane fara gaze la iarna! Sunt suspiciuni ca furnizarea gazelor naturale pe directia Ucraina sa fie redusa

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a publicat miercuri pe site-ul institutieiun document in care atrage atentia ca exista suspiciuni rezonabile ca pentru iarna.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )