Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mircea Badea l-a UMILIT pe Selly, in direct, la Antena 3!

B1 B1,
Mircea Badea l-a UMILIT pe Selly, in direct, la Antena 3!

Andrei Selaru, cunoscut drept Selly in lumea vloggerilor, a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Pe finalul editiei, Mircea Badea a intervenit si el in. continuă pe B1

Mircea Badea i-a povestit in direct vlogger-ului Selly cum a fentat profesorul la cel mai greu examen din viata sa

Cunoscutul vlogger Selly a fost, luni, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei, ocazie cu care a vorbit deschis despre problemele sistemului de invatamant si despre cum s-a descurcat el in ultimii ani in postura de elev. in finalul discutiei a venit randul lui Mircea Badea sa-i impartasesca lui Selly amintiri din timpul scolii.

Cantecul cu vocea lui Klaus Iohannis facut celebru de Mircea Badea - VIDEO

Mircea Badea a facut recent celebru un cantec cu vocea lui Klaus Iohannis. Melodia, numita Klaus Iohannis - Jo Napot Kivanok a fost postata pe canalul de Youtube Nazef si a strans deja peste 220. 000 de vizualizari. Chiar autorul spune despre acest gen de cantec ca e o caterinca muzicala.

Mircea Badea, previziune infioratoare: PNL va veni cu aceasta lege in Parlament!

Mircea Badea a afirmat, duminica, in emisiunea in gura presei, ca PNL ar putea veni cu o lege care sa incheie perioada de asa numit vid legislativ in care carantinarea, izolarea sau internarea asimptomaticilor nu mai este reglementata.

INTR-UN COMUNICAT DE PRESA: Mircea Badea minte despre sedinta CA organizata pentru analizarea managementului dezastruos Doina Gradea

Intr-un comunicat de presa transmis ieri, 3 iulie 2020, opiniei publice si angajatilor Societatii Romane de Televiziune - SRTv, Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Protocol condus de fosta vedeta Mircea Radu, din dragoste fata de conducere face mai multe afirmatii false si denigratoare la adresa Sindicatului Roman al Jurnalistilor MediaSind, sustinand ca organizatia noastra minte si ca nu ar fi legitima in TVR!!!.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )