Libnet.ro
UNICEF

20:32

Premiera absoluta la emisiunea Insula Iubirii: Da, si-a schimbat silicoanele si acum s-a vazut chiar tot!

B1 B1,
Premiera absoluta la emisiunea Insula Iubirii: Da, si-a schimbat silicoanele si acum s-a vazut chiar tot!

Bianca Pop, una dintre cele mai spectaculoase ispite de la Insula Iubirii a ajuns pentru a treia oara in fata esteticianului, in speranta ca va obtine un bust mai generos, potrivit CanCan. continuă pe B1

De abia acum s-a aflat: E SCANDALOS ce s-a intamplat in emisiunea Insula iubirii de la Antena1!

E nebunie totala laInsula iubirii, show-ul cu scantei de la Antena 1! Costas a intrebat-o pe Nicoleta Dragne daca este dispusa sa faca un copil impreuna, potrivit evz. ro.

Cand se difuzeaza ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5. Antena 1 a facut anuntul oficial

Ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5, se apropie cu pasi repezi. Din pacate, fanii emisiunii se pregatesc sa-si ia adio de la formatul special al iubirii care a facut furori in randul doamnelor si doamnisoarelor si nu numai. Cand se va difuza ultimul episod al aventurilor din Thailanda? Cand se difuzeaza ultimul episod din .

Insula Iubirii, ultimele episoade la Antena 1. inca un cuplu e pus la o grea incercare. Ce decizie a luat Gia

Dupa ce saptamana trecuta Adrian s-a reintalnit cu Denisa la ceremonia focului, in seara aceasta vom avea parte de alte carti puse pe masa, dar de alti jucatori. Gia si Bogdan vor da verdictul dupa experienta traita pe insula. Ce decizie a luat bruneta? Insula Iubirii, ultimele episoade la Antena 1 Primii concurenti care au .

ADEVARUL despre ceea ce se intampla la Insula iubirii: Imaginile spun totul, fanii sunt in stare de SOC

Anuryh, fosta ispita de la Insula Iubirii, a publicat pe retelele sociale o fotografie incendiara. Aflata pe litoral, bruneta s-a pozat fara sutien, informeazacancan. ro.

Bianca Roman, fosta ispita la Insula Iubirii si proaspat inscrisa in Pro Romania: Am incredere in domnul presedinte Ponta. Sunt convinsa ca pot fi utila societatii din care fac parte (VIDEO)

Tanara Bianca Roman, o fosta ispita de la Insula Iubirii, a devenit de curand membra a Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. Aceasta ocupa functia de coordonator Pro Romania tineret Rasnov,.

O fosta ispita de la Insula Iubirii s-a inscris in Pro Romania: Cine este tanara care face parte din echipa lui Victor Ponta si ce controverse a provocat in mediul online(FOTO)

Bianca Roman, ajunsa celebradin postura de ispita la Insula Iubirii, a devenit membra a partidului lui Victor Ponta. Dovada stau imaginile publicate de aceasta pe pagina ei de Facebook, unde,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )