Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pro TV, anunt de ULTIMA ORA despre Cabral! Cine ar fi crezut ca se va intampla asta dupa 4 ani?

B1 B1,
Pro TV, anunt de ULTIMA ORA despre Cabral! Cine ar fi crezut ca se va intampla asta dupa 4 ani?

Cabral ajunge la un numar aniversar la Pro TV. Mai precis, la emisiunea Ce spun romanii. continuă pe B1

Viorica Dancila, dezvaluire de ultima ora despre Klaus Iohannis

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a lansat un atac nou la adresa contracandidatului ei. Dragii mei, va rog sa distribuiti acest video! Sa vada cat mai.

Gica Hagi, anunt de ultima ora: Nationala are antrenor!. Cine este noul selectioner

Anunt de ultim moment cu privire la alegerea selectionerului Romaniei. Giga Hagi a facut ultimul anunt cu privire la cine va ocupa aceasta pozitie. FRF nu a dat inca raspunsul oficial cu privire la aceasta functie, insa Giga Hagi a lansat anuntul. Cine va fi noul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei Acum, nationala .

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce ii asteapta pe pensionari. Schimbari majore

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut un anunt pentru pensionari, pe Facebook. Ce ii asteapta pe romani? Se anunta schimbari majore. Ministrul Muncii, anunt pentru pensionari La cateva zile de la preluarea portofoliului, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca este ingrijorata de faptul ca ca softurile ministerului care gestioneaza sistemele de calcul pentru pensii, .

Anunt de ultima ora in cazul deratizarii mortale din Timisoara. Oamenii, lasati sa se intoarca din nou in blocul groazei

Anunt de ultima ora al autoritatilor in cazul deratizarii mortale de la Timisoara. Oamenii evacuati de urgenta se vor putea intoarce in casele lor. Imobilele sunt in siguranta, a anuntat subprefectul.

Raluca Turcan: Deficitul bugetar la 10 luni este cat deficitul bugetar asumat de guvernarea trecuta pe tot anul Vicepremierul, detalii de ultima ora despre cresterea salariului minim

Formulele luate in considerare de Guvern pentru calcularea nivelului pana la care sa creasca salariul minim includ si alti indicatori decat productivitatea muncii si rata inflatiei, a declarat, miercuri,.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis, DECRETE semnate inaintea alegerilor prezidentiale de duminica

Pre;edintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, in ultima zi a campaniei electorale, mai multe decrete. - Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 32019 privind.

BACALAUREAT 2020. Schimbari importante la examenul maturitatii. Anuntul de ultima ora facut de ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, vrea ca de anul viitor sa se studieze posibilitatea ca la liceele vocationale sau de profil, elevii sa-si poata alege liber ultima proba la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )