Libnet.ro
UNICEF

10:30

SCANDAL total la Exatlon! Din pacate, DECIZIA e deja luata: E vorba de Ionut Jaguarul...

B1 B1,
SCANDAL total la Exatlon! Din pacate, DECIZIA e deja luata: E vorba de Ionut Jaguarul...

Scandalurile se tin lant la Exatlon. Mirel l-a atacat verbal pe Ionut, amenintandu-l. iti trag una de-ti sparg gura, i-a spus Mirel lui Ionut- incepand din aceasta, emisiunea va fi difuzata patru. continuă pe B1

Eveniment FARA PRECEDENT la Exatlon: Din pacate, e vorba de Giani Kirita... Fanii vor fi EXTREM de FURIOSI...

Un scandal de proportii a iznucnit in cadrul Exatlon Romania! Giani Kirita si Doru Mesesan si-au spus cuvinte grele si erau foarte aproape de o lupta, in afara probelor sportive. Giani Kirita l-a impins.

SCANDAL TOTAL in familia Prodancei: Din pacate, fiica ei... Internetul a LUAT FOC cand au aparut pozele. Reghe e INTERZIS! (FOTO)

Un nou scandal in familia Aneimaria Prodan! De aceasta data, cap de afis este fiica ei, Rebecca. Mandra mama si sotie a lui Reghecampf si-a facut-o cu mana ei cand a postat mai multe clipuri live, dar s.

TRAGEDIE URIASA in showbiz! Rugaciuni pentru DANIELA CRUDU! Din pacate, vedeta ....

Daniela Crudu a povestit in urma cu ceva timp ca trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate. Fosta asistenta tv ar fifost diagnosticata recent cu diabet, motiv pentru care trebuie sa ia un.

UPDATE Curtea Constitutionala amna din nou decizia cu miza pentru PSD privind protocoalele secrete

Curtea Constitutionala amana, joi, pentru a treia oara, pronuntarea pe sesizarea Camerei Deputatilor privind protocoalele incheiate de SRI cu institutiile din Justitie, in perioada 2009 si 2016. Presedintele Camerei Deputatilor a cerut constatarea unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte. Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat pentru HotNews ca sesizarea va fi dezbatuta in 19 decembrie. Tot in 19 decembrie, Curtea Constitutionala este asteptata sa se pronunte si asupra legii initiate de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu pentru declasificarea deciziei CSAT care sta la baza protocoalelor cu SRI si care ar deschide calea revizuirii sentintelor invocand probe nelegale administrate in baza protocoalelor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )