Libnet.ro
UNICEF

15:15

Scandal urias la emisiunea Ferma de la Pro TV: Cati bani a primit Brigitte pentru a face amor cu Pastrama!

B1 B1,
Scandal urias la emisiunea Ferma de la Pro TV: Cati bani a primit Brigitte pentru a face amor cu Pastrama!

Brigitte Sfat a fost eliminata de la Ferma, asa ca a ratata sansa de a castiga marele premiu in valoare de 50. 000 de lei. Totusi, vedeta a primit o suma consistenta pentru participarea sa. continuă pe B1

Veste bomba despre concurentii de la emisiunea Ferma de la Pro TV: Da, e vorba de Catalin Morosanu si femeia fatala!

Concurentii de la Ferma sunt platiti pentru fiecare saptamana petrecuta in concurs cu sume cuprinse intre 2. 000 de euro si au ajuns chiar si la 5. 000 de euro, printre cei care au incasat cei mai multi bani.

O noua emisiune, la PRO TV! Cand va incepe urmatorul show de talente in afaceri

PRO TV pregateste un nou talent show, dar cu antreprenori. Noul format de emisiune este unul importat si se afla in primele faze ale productiei. Noul show de la PRO TV se afla inca in faza de pre-productie si e inspirat din formatul international Shark Tank, ceea ce, in traducere in romana, inseamna Acvariul cu [] .

Da, el este cel care a castigat emisiunea Ferma de la Pro TV in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit marele secret!

Filmarile la emisiunea Ferma s-au incheiat deja si, in asteptarea finalei, multi au inceput sa speculeze care este castigatorul competitiei.

Scandal urias in Justitie. Procurorii CSM au anulat sedinta din cauza alegerii sefului Inspectiei Judiciare

Se anunta sedinta cu scandal la CSM, marti dimineata! Surse au declarat pentru Antena 3 ca procurorii CSM vor saboicoteze plenul, pentru canu sunt de acord cu validarea lui Lucian Netejoru in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )