Libnet.ro
UNICEF

21:00

Teroare la emisiunea Insula iubirii: E vorba de amanta oficiala a celebrului cuplu! (FOTO)

B1 B1,
Teroare la emisiunea Insula iubirii: E vorba de amanta oficiala a celebrului cuplu! (FOTO)

Au aparut probleme in paradis pentru Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii. Relatia dintre sexoasa brunetasi temutul interlop Ciprian Pian scartaie serios. continuă pe B1

Informatii BOMBA de la emisiunea Insula iubirii: Da, e vorba de NOUL IUBIT al controversatei ispite! Putina lume se astepta la asta... (FOTO)

Celebra ispita Bianca Pop de la emisiunea Insula Iubirii a luat o decizie suprinzatoare. DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Aceasta s-a.

Insula Iubirii ajunge la final. Ce se inampla in ultimul episod al emisiunii de la Antena 1

Fanii show-ului de dragoste se vor bucura saptamana viitoarem, pe data de 15 septembrie, de ultimul episod al emisiunii Insula Iubirii. Antena 1 isi ia adio, in episodul de saptamana viitoare, de la formatul testului de dragoste. Thailanda ramane goala, iar ispitele vor ramane doar in mintea fanilor care nu vor mai avea ocazia sa .

Ce au decis cei de la Antena 1 in legatura cu celebra emisiune Insula Iubirii: MI-A PUS PE... (FOTO)

Irina, ispita de la Insula Iubirii, a facut dezvaluiri inedite despre prezenta sa in celebrul show. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Ea a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )