Libnet.ro
UNICEF

18:00

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac si-a luat prin suprindere toti fanii, publicand un mesaj emotionant despre colega sa de emisiune, cantareata Delia Matache, alaturi de o ipostaza inedita in care apare alaturi de. continuă pe B1

Actorul MIHAI BENDEAC si cantareata DELIA sunt OFICIAL iMPREUNA! Aceasta e BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe internet o fotografie in care apare alaturi de Delia. Pe langa talentul Dumnezeiesc al unei voci sensibilitati care ma determina ajuta sa nu o omor, aceasta fiinta are.

Medicii au CONFIRMAT: BOALA de care sufera MIHAI BENDEAC e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit ca acum 15 ani a decis sa renunte la religia ortodoxa. El a sustinut ca nu crede in religii, ci in lucruri simple si frumoase precum bunatate, mila si dreptate. Actorul a.

Gata, s-a aflat totul: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, iese la iveala!

Relatia dintre Bella Santiago si Mihai Bendeac este una speciala, actorul fiind un sustinator al cantaretei.

HOPA! Mihai Bendeac arunca BOMBA in cazul FETELOR MACELARITE in Caracal: Adevaratii criminali sunt altii!

Mihai Bendeac este una din vedetele care au reactionat public in cazul crimelor in serie din Caracal care au zguduit Romania.

INFORMATII SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac a fost prezentatorul ultimului sezon al showului X Factor, iar in timpul auditiilor a ajuns la concluzia ca isi doreste sa devina tata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )