Libnet.ro
UNICEF

23:30

Florina Cercel a murit. Cand va fi inmormantata actrita: mesajul emotionant transmis de echipa TNB

Adevărul Adevărul,
Florina Cercel a murit. Cand va fi inmormantata actrita: mesajul emotionant transmis de echipa TNB

Actrita de teatru si film Florina Cercel a murit in dimineata zilei de 30 iulie la varsta de 76 de ani, iar echipa Teatrului National Bucuresti a transmis un mesaj de adio emotionant si a anuntat cand si unde isi vor putea lua ramas bun cei care au indragit-o. continuă pe Adevărul

Florina Cercel a murit. Actrita avea 76 de ani

Actrita de teatru si film Florina Cercel a murit marti dimineata la varsta de 76 de ani, potrivit postului Antena 1. Artista avea de mai multa vreme probleme de sanatate.

Florina Cercel a murit. Povestea actritei care si-a pierdut marea iubire la 28 de ani: A fost nedrept

Actrita Florina Cercel, care a murit la varsta de 76 de ani, si-a dedicat viata scenei, marturisind ca fara aceasta profesie nu ar fi avut niciun rost pe pamant. in personajele sale s-a refugiat si in nenumaratele momente dureroase, cele mai cumplite fiind cele in care a pierdut o sarcina, dar si marea sa iubire.

Florina Cercel a murit. Coincidenta macabra: Actrita a fost rapusa de aceeasi boala care i-a rapit marea iubire

Florina Cercel a murit. Florina Cercel a murit la varsta de 76 de ani. Actrita s-a stins din viata din cauza unui cancer la plaman. Florina Cercel a murit. Coincidenta macabra este ca si parternerul sau.

Marea actrita Florina Cercel va fi inmormantata joi, la Cimitirul Bellu. Sicriul va fi depus la TNB, pentru un ultim omagiu

Marea actrita Florina Cercel s-a stins din viata marti dimineata, la varsta de 76 de ani. Artista va fi inmormantata joi, la ora 13,00, pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu din Capitala,.

Florina Cercel a murit. Mesajul suprem al actritei in numele dragostei: Daca eu nu am in mine iubire, eu nu ma pot lasa doar iubita

Florina Cercel a murit. intr-un interviu pentru revista Tango, Florina Cercel, care si-a pierdut marea dragoste la varsta de 29 de ani, a facut o marturisire extrem de dureroasa. Florina Cercel a murit.

Florina Cercel a murit. Drama nestiuta a actritei

Florina Cercel a murit. Florina Cercel a murit la varsta de 76 de ani. Florina Cercel a murit. in urma cu ceva timp, marea actrita a povestit intr-un interviu drama prin care a trecut in tinerete, episod care.

Florina Cercel a murit! Artista s-a stins din viata la 76 de ani

Florina Cercel a murit. Artista s-a stins din viata la 76 de ani. Marea artista a murit in dimineata zilei de 30 iulie din cauza unui cancer la plamani. Marea actrita a fost, in tinerete, una dintre.

Florina Cercel a murit. Interviu impresionant cu Florina Cercel: N-as sti ce sa fac cu mine daca ar fi sa stau acasa!

Florina Cercel a murit. Florina Cercel a murit la varsta de 76 de ani. Florina Cercel credea in minuni si visa ca poate schimba lumea. Colega noastra Sabina Iosub i-a luat in urma cu ceva timp un interviu in.

Ce i-a spus Florina Cercel lui Carmen Tanase, cu o zi inainte sa moara. Actrita este devastata de durere

Actrita Florina Cercel a murit marti, la 76 de ani. Ce i-a spus regretata artista prietenei si colegei sale de breasla Carmen Tanase, cu o zi inainte sa moara. Ce i-a spus Florina Cercel lui Carmen Tanase, cu o zi inainte sa moara Actrita Florina Cercel a murit marti, 30 iulie, la 76 de ani, .

A murit actrita Florina Cercel. Ce a anuntat Teatrul National

Florina Cercel a murit la 76 de ani! Marea actrita a fost, in tinerete, una dintre cele mai frumoase romance. A iubit cu patima si a daruit cele mai frumoase emotii publicului pe care l-a venerat pentru energia pe care i-o trasnmitea la fiecare spectacol si prin fiecare mesaj. Teatrul National a anuntat ca va .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )