Libnet.ro
UNICEF

19:45

GATA! Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc RUPE TACEAREA! Toti au ramas MASCA la aflarea vestii (FOTO)

B1 B1,
GATA! Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc RUPE TACEAREA! Toti au ramas MASCA la aflarea vestii (FOTO)

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata. continuă pe B1

Un copil de 10 ani din Floresti a sunat la 112 si a spus ca a fost rapit si bagat intr-o duba. Autoritatile au intervenit in forta si au aflat adevarul

Un baietel in varsta de 10 ani, din Floresti, a sunat la 112 spunand ca a fost rapit de pe strada de mai multe persoane, aflandu-se intr-o duba, dupa care apelul s-a intrerupt. Apelantul a refuzat sa.

Preot acuzat ca a cerut unei fetite de 10 ani sa faca sex cu el. Perversul in sutana a chemat-o pe copila la malul marii

Procurorii DIICOT au extins cercetarile impotriva preotului Gheorghe Rece, arestat pentru pornografie infantila. Individul este acuzat acum si de corupere sexuala, dupa ce ar fi cerut unei copile de 10 ani sa faca sex cu el.

Festivalul de la Mamaia se reia dupa 9 ani

Dupa o pauza ce a durat nu mai putin de 9 ani, anul acesta se reia Festivalul de la Mamaia. Iata unde si cand va avea loc! .

Beverly Hills 90210, reuniune cu scandal, dupa 19 ani. Ce se intampla cu Kelly, Donna si Brenda

Cel mai iubit serial al anilor 90, Beverly Hills 90210, se pregateste sa revina in atentia fanilor, iar cu odata cu reluarea filmarilor pentru noul sezon s-au reluat astfel si vechile conflicte intre actori. Trasaturile diferite de personalitate, chiar puternice ale actorilor din serial, incep sa se resimta din nou, pe platoul de filmare, si .

Gheorghe a poftit sa faca amor cu o copila de 10 ani si i-a dat intalnire in Mangalia. Nu inainte de a o pune pe copila sa se filmeze pentru el in ipostaze indecente. Toti au fost socati cand au aflat cine e

Gheorghe a poftit sa faca amor cu o copila de 10 ani si i-a dat intalnire in Mangalia. Nu inainte de a o pune pe copila sa se filmeze pentru el in ipostaze indecente. Toti au fost socati cand au.

Avocatul Gheorghe Piperea: Se pregateste debarcarea Guvernului Dancila, dupa 10 august

Avocatul Gheorghe Piperea sustine ca datele rectificarii bugetare indica faptul ca se pregateste debarcarea Guvernului Dancila, dupa 10 august. Se pregateste debarcarea actualului guvern, dupa 10 august.

Carmen Harra i-a iNGROZIT pe toti ROMANII! Niciodata, in ultimii 10 ani, nu s-a intamplat ASTA

Carmen Harra a facut previziuni sumbre pentru Romania in anul 2019. Clarvazatoarea sustine ca tara noastra va fi.

Copil de 10 ani cautat cu disperare de politisti dupa ce a sunat la 112 si a spus ca a fost rapit. Totul s-a dovedit a fi o farsa!

Politistii clujeni au fost pusi pe jar, marti, dupa ce au primit un apel telefonic in care erau anuntati ca un copil ar fi fost rapit din Floresti. La data de 30 iulie a. c. , in jurul orei 20:00,.

Noi detalii in cazul preotului pervers din Arhiepiscopia Tomisului. A vrut sa faca sex cu o fetita de 10 ani din Mangalia

Procurorii DIICOT au extins urmarirea penala in cazul preotului Daniel Gheorghe Rece, cel care a slujit la parohia Coroana, judetul Constanta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3575 seconds )