Libnet.ro
UNICEF

05:00

SOC! Silvia Chifiriuc RUPE TACEAREA dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! Toti au ramas FARA CUVINTE la aflarea VESTII (FOTO)

B1 B1,
SOC! Silvia Chifiriuc RUPE TACEAREA dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! Toti au ramas FARA CUVINTE la aflarea VESTII (FOTO)

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata. continuă pe B1

Caru`cu vedete: Anamaria Ferentz rupe tacerea dupa moartea lui Marcel Toader. Ce spune despre fostul sot; Noi acuzatii impotriva lui R. Kelly: cantaretul ar fi platit o minora sa danseze dezbracata

Imagini impresionante de la nunta Amaliei Nastase cu Razvan Vasilescu. Cei doi si-au unit destinele in Las Vegas. Ce nume va purta Andreea Balan dupa ce se va casatori cu George Burcea. Andreea Balan si George Burcea se vor casatori curand, cununia civila va avea loc la inceputul lui septembrie.

Emotii mari pentru FLORIN SALAM! Amenintari cu MOARTEA chiar in timpul nuntii! FAC 10 ANI PENTRU TINE!

Emotii mari in lumea manelelor! Celebrul interpret Florin Salam s-a confruntat din nou cu o situatie cumplita. Manelistul a fost amenintat cu moartea de fratele mirelui, la o nunta de la Rosiori, unde ar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )