Libnet.ro
UNICEF

01:05

ADEVARUL despre pozele DEOCHEATE cu Andreea Esca: CINE a luat decizia de publicare... Fanii sunt ULUITI... (FOTO)

B1 B1,
ADEVARUL despre pozele DEOCHEATE cu Andreea Esca: CINE a luat decizia de publicare... Fanii sunt ULUITI... (FOTO)

La 45 de ani, Andreea Esca a facut furori in costum de baie! Stirista si-a surprins fanii cu fotografii sexy, din vacanta. Esca s-a pozat intr-un costum de baie galben din doua piese si a postat fotografiile. continuă pe B1

Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca, marturisiri CUTREMURATOARE: E pentru PRIMA DATA cand ADEVARUL iese la iveala...

Andreea Esca a scris pentru alistmagazine. ro despre ziua in care i s-a schimbat viata, cea in care a nascut-o pe Alexia. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc.

BOMBA: Andreea Esca, SURPRINSA la sala cu iubitul fiicei... MAI POTI, MAI POTI? (FOTO)

Andreea Esca obisnuieste sa mearga la sala cu fiica sa, Alexia, si cu iubitul acesteia, Mario Fresh. Esca l-a filmat pe Mario in timp ce se aflau la sala. Cei doi alergau pe banda, iar Alexia Eram se afla.

SOC in lumea mondena! ANDREEA ESCA si FLORIN SALAM! La asta nu se astepta nimeni! Este lovitura momentului

Andreea Esca a socat recent publicul in urma unei aparitii incendiare. Spre surprinderea tuturor, vedeta nu s-a sfiit sa danseze pe una dintre manelelelui Florin Salam, in timpul unei.

S-a aflat in sfarsit adevarul despre banii ANDREEI ESCA: Suma e intr-adevar una URIASA...

Veniturile Andreei Esca sunt un mister total in showbizul romanesc. insa, acestea trebuie sa fie considerabile, luand in calcul cheltuielile impresionante pe care vedeta le face atunci cand vine vorba de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )