Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alexia Eram primeste sume colosale de la YouTube. Cati bani face pustoaica de 19 ani a Andreei Esca?

B1 B1,
Alexia Eram primeste sume colosale de la YouTube. Cati bani face pustoaica de 19 ani a Andreei Esca?

Internautii o cunoscut foarte bine pe Alexia Eram si deja s-au familiarizat cu stilul de viata de la Londra sau activitatile din Romania. Micuta Andreei Esca le ofera fanilor sfaturile de make-up, idei. continuă pe B1

Cati bani castiga Smiley din Youtube. Artistul are 720.000 de fani si milioane de like-uri

Smiley este unul dintre cei mai productivi artisti de la noi. Artistul a infiintat in 2006 firma HaHaHa Prodution SRL, o casa de discuri si productie muzicala independenta. Smiley castiga bani insa si din YouTube, iar sumele nu sunt deloc de neglijat. Vi le spunem imediat. Cati bani castiga Smiley din Youtube Smiley se poate .

Cati bani au castigat Delia si sotul ei intr-un singur an. Altii abia reusesc sa obtina aceasta suma intr-o viata

Delia Matache si sotul ei, Razvan, se pot declara milinari in euro. Reamintim ca numai in anul 2013 ei au castigat sume fabuloase. Cu un tarif cuprins intre 2. 500 si 3. 500 de euro, in functie de evenimentul si de ora show-ului, de Revelion tariful poate atinge si 5000 de euro. Cati bani au castigat Delia .

Medicul Mircea Beuran retinut pentru mita de procurori. Cati bani ar fi luat spaga

La inceputul anului Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia era confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata dedecesul pacientei de 66 de ani. UPDATE: Medicul Mircea Beuran a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, pentru ca a primit mita .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )