Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremurator... Andreea Esca tocmai a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

B1 B1,
Cutremurator... Andreea Esca tocmai a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a vorbit pentru prima data despre posibilitatea de a renunta la televiziune. intrebata daca ar renunta la meseria care a facut-o celebra sau la mediul online, Andreea Esca a raspuns: La asta. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu mai multi barbati insurati, si mai mult decat atat, una dintre sotiile acestora a descoperit mesajele deocheate pe care si le trimiteau cei doi. Sotia fostului edil al Capitalei.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e terminat: Fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Da, din pacate e adevarat! Medicii au facut ANUNTUL TRIST, Cristi Borcea e TERMINAT: Fosta sa sotie, Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Nimeni nu credea posibil asta: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala... (FOTO)

Dupa ce fiica Andreei Esca s-a mutat la Londra pentru facultate, Andreea Berecleanu a facut acelasi pas pentru fiica sa, care-si va petrece in Anglia ultimii doi ani de liceu. Ramase acasa fara fete, pentru.

E DIVORTUL anului... Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca a stat de vorba cu Esther Perel, autoarea cartii Inteligenta erotica,tradusa si in romana, care a facut inconjurul lumii, conform PRO TV. Esther a explicat in interviu ca principalele.

Nu mai putea respira... Anuntul trist tocmai a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragita Andreea Marin!

Andreea Marin nu se simte prea bine din cauza unor probleme in zona cervicala. Vedeta a admis ca este nevoita sa faca o operatie delicata pentru a scapa de aceasta problema. Da, desigur, astfel de vesti.

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: E vorba de fostul primar Viorel Lis... INCREDIBIL e ca sotia sa, Oana Lis, ar avea deja UN NOU IUBIT...

Oana Lis pare sa-si fi incalcat juramantul de credinta pe care i l-a facut sotului sau, fostul edil al Capitalei Viorel Lis. Ea ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit.

ALERTA NUCLEARA! Putin a facut anuntul CUMPLIT! La un pas de un nou razboi TOTAL

Presedintele Vladimir Putin ameninta ca Rusia va riposta daca Statelor Unite se retrag din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF). Liderul de la Kremlin a subliniat ca masura radicala a SUA nu.

Ce ar facut Ion Tiriac daca ar fi fost presedintele Romaniei

Romanii nu au cultura respectarii legilor, a regulilor. De aici ni se trag problemele, crede Ion Tiriac, cel mai bogat roman. Oamenii nu au incredere in cei care ii conduc si tocmai de-asta, in drumul lor spre.

BOMBA iN SHOWBIZ! Delia si-a luat sotul pe scena si a facut ANUNTUL! Razvan NU stia nimic! (FOTO)

In cadrul unui concert din seria Acadelia, sustinute la Sala Palatului, Delia le-a facut inca o surprinza fanilor prezenti. Pe langa toate coregrafiile senzuale si tinutele speciale, Delia le-a mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )