Libnet.ro
UNICEF

09:45

E divortul anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

B1 B1,
 E divortul anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca i-a luat un interviu lui Esther Perel, autoarea cartiiInteligenta erotica,tradusa si in romana, specialista in probleme conjugale. Principalele teme de discutie ale interviului au. continuă pe B1

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu A IESIT LA IVEALA...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt concurente pe micul ecran, insa in spatele camerelor de filmat pe cele doua prezentatoare le leaga o prietenie veche.

CUTREMUR la PRO TV! Andreea Esca a facut anuntul iN LACRIMI! Scene ireale la GINECOLOG! Toata lumea a amutit cand A VAZUT ASTA (GALERIE FOTO)

Andreea Esca a povestit recent, intr-un articol emotionant publicat pe A List Magazine, cum a fost pentru ea experienta nasterii fiicei sale, Alexia.

Ginecologul MA IMPLORASE... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca a povestit recent, intr-un articol emotionant publicat pe A List Magazine, cum a fost pentru ea experienta nasterii fiicei sale, Alexia. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din.

Primele declaratii ale sotiei lui Alexandru Cumpanasu despre studiile unchiului Alexandrei Macesanu

In ultima vreme, studiile unchiului Alexandrei Macesanu, victima Caracal, au devenit din ce in ce mai discutate. Ai mai jos primele declaratii ale sotiei lui Alexandru Cumpanasu pe baza acestui subiect. Primele declaratii ale sotiei lui Alexandru Cumpanasu despre studiile sotului ei Alexandru Cumpanasu a devenit vizibil dupa tragedia din Caracal, in care a fost .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )