Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ginecologul MA IMPLORASE... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

B1 B1,
Ginecologul MA IMPLORASE... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca a povestit recent, intr-un articol emotionant publicat pe A List Magazine, cum a fost pentru ea experienta nasterii fiicei sale, Alexia. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din. continuă pe B1

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt.

SOCANT! Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV. RAMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALA LA PUSCARIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA insa, vedeta.

Mario Iorgulescu, mesaj dur despre Romania: Toata lumea se crede rege pe burta goala

Mario Iorgulescu se afla internat intr-o clinica privata din Milano, Italia, unde a fost transferat de catre familie de la Spitalul Elias din Bucuresti. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu a postat in urma cu cativa ani o serie de mesaje pe retelele de socializare din care reiese ca era .

Cum s-a imbracat Oana Roman la botezul fetitei lui Mihai Morar. Ce a observat toata lumea la tinuta ei

Oana Roman a fost invitata la botezul fetitei lui Mihai Morar, iar vedeta a atras din nou toate privirile cu tinuta vestimentara pe care a ales-o si cu sandalele pe care a ales sa le poarte. Ea a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, unde fanii i-au comentat alegerile. Oana Roman, in rochie .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4983 seconds )