Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a AMUTIT cand a auzit asta...

B1 B1,
Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a AMUTIT cand a auzit asta...

Andreea Esca a vorbit despe momentul in care a a nascut, aceasta fiind una dintre cele mai importante experiente pe care le-a trait. Cu doua zile inainte, fusese ziua mea si ginecologul ma implorase sa nu. continuă pe B1

Mircea Badea a rupt tacerea si spune, in sfarsit, ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt ofurile?.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea i-a transmis un mesaj foarte dur prezentatoarei TV Andreea Esca, in urma declaratiilor facute de aceasta in cadrul unui interviu, in care a afirmat ca romanii nu mai au aceeasi speranta pentru o vi.

Andreea Esca PLEACA de la pupitrul stirilor! Anuntul facut de PRO TV

Andreea Esca este una dintre cele mai faimoase prezentatoare de stiri din Romania, dar aceasta va aparea pentru prima data la TV la un alt fel de format decat cel de stiri. Vedeta ii este foarte fidela j.

SOCANT! Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este implicata si in alte proiecte media, legate de radio si print, asa ca a vorbit si despre posibilitatea de a renunta la televiziune.

VIDEO Mihaela Buzarnescu, criza de nervi la Doha: Nu ma ajuti deloc. M-am saturat de toata lumea care si da cu parerea despre tenis

Cu un joc presarat cu numeroase erori, Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a fost un pachet de nervi in meciul cu Jelena Ostapenko turul I la Doha), a vorbit constant cu ea insasi si a avut o discutie aprinsa cu antrenoarea poloneza Justyna Jegiolka. Nu ma ajuti deloc. M-am saturat de toata lumea care isi da cu parerea despre tenis, i-a spus Buzarnescu antrenoarei sale.

Natasa Raab, apel disperat catre toata lumea: Va implor, ajutati-ma!

Natasa Raab, apel disperat catre toata lumea: Va implor, ajutati-ma! Citeste mai mult.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )