Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

B1 B1,
Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a reactionat in stilu-i caracteristic dupa declaratiile Andreei Esca, celebra prezentatoare a Stirilor Pro TV, care a afirmat recent intr-un interviu ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in. continuă pe B1

Cum comenteaza un psiholog si antrenor de arte martiale bataia primita de Mircea Badea: Fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare, fie...

Psihologul timisorean Mircea Dragu, instructor de arte martiale, a comentat pe pagina sa de Facebook gestul lui Mircea Badea de a intra in lupta cu profesionist la K1 si multiplu campion national de Muay Thai.

Mircea Badea explica de ce a luat bataie in 5 secunde: O lovitura norocoasa

Mircea Badea face lumina in cazul bataii incasate, in mod rusinos, sambata. Realizatorul Antena 3 spune ca a fost invins de Tedy Motociclistul cu o lovitura norocoasa. Totodata, Badea.

S-a trezit ADORMITUL! Mircea Badea explica dupa 4 zile de ce a luat bataie in 5 secunde: O lovitura NOROCOASA

Mircea Badea face lumina in cazul bataii incasate, in mod rusinos, sambata. Realizatorul Antena 3 spune ca a fost invins de Tedy Motociclistul cu o lovitura norocoasa. Totodata, Badea.

Tedi Motociclistul, despre confruntarea cu Mircea Badea: S-ar putea bate cu oameni neantrenati, ar avea o sansa... Poate cu colegul lui, Ciuvica

Tedi Emi, motociclistul care l-a facut KO pe Mircea Badea, a vorbit, intr-un interviu pentru Wowbiz. ro, despre deja celebrul meci cu prezentatorul tv. Acesta povestit ca a fost felicitat de prietenii lui.

Mircea Badea, scenariu-soc despre Kovesi

Mircea Badea afirma ca e foarte posibil ca Laura Codruta Kovesi sa devina sefa Parchetului European si ca acest fapt il bucura, dintr-un anumit punct de vedere, pentru ca in acest fel calculele europenilor se.

Cum vede Mircea Badea rezultatele alegerilor europarlamentare

Mircea Badea a vorbit la 100 de minute despre cum vede el repartizarea voturilor la alegerile europarlamentare. Realizatorul emisiunii in gura presei vede un PSD castigator detasat, cu PNL la nivelul.

Glumele cu Mircea Badea care-ti dau KO (cum si-a luat el in 5 secunde)

Mircea Badea a asteptat cinci ani pentru o revansa pe care a pierdut-o in cinci secunde prin KO. Asa ca internetul a explodat cu ironii la adresa lui. in 2014, Mircea Badea a urcat in ring cu Teodor Tedi Constantin. Cel din urma e un luptator de kick-boxing si e cunoscut romanilor drept motociclistul care [] .

Mircea Badea, de rasul internetului: cele mai tari glume dupa ce si-a luat KO

Mircea Badea si-a luat KO in cel mai umilitor mod cu putinta, iar internetul l-a consolat cu glume si ironii. Important este ca Badea are curaj, deci nu se teme. de umilinta. Au trecut.

Mircea Badea, dupa ce a fost facut KO n 5 secunde: O lovitura norocoasa

Mircea Badea sustine ca lovitura primita sambata de la motociclistul Teodor Tedi Emi in urma careia a fost facut KO, dupa doar 5 secunde de la inceperea meciului, a fost una norocoasa.

Controverse dupa confruntarea dintre Mircea Badea si Tedi Emi: A fost ILEGAL meciul?! Ce spun presedintii federatiilor de lupte

Confruntarea dintre Mircea Badea si multiplul campion de arte martiale Teodor Emanuel Constantin a dat nastere unor ample controverse in lumea artelor martiale. Asta in contextul in care se pune intrebarea daca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )