Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mircea Badea rupe tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

B1 B1,
Mircea Badea rupe tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a reactionat virulent la adresa Andreei Esca, dupa ce stirista a sustinut intr-un interviu ca romanii sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat cu Romania dupa Revolutia din 1989. continuă pe B1

Mircea Badea A RUPT TACEREA si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a reactionat virulent la adresa Andreei Esca, dupa ce stirista a sustinut intr-un interviu ca romanii sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat cu Romania dupa Revolutia din 1989.

Armin Nicoara rupe tacerea. Ce s-a intamplat intre el si Vladuta Lupau: Pentru mine, a fost pe primul loc!

Vladuta Lupau ar fi trait o intensa poveste de dragoste cu saxofonistul din echipa ei muzicala. in prezent, Armin Nicoara a decis sa faca lumina si sa ofere detalii nestiute. Tanarul artist si cea supranumita si regina YouTube-ului ar fi avut o relatie care s-a terminat brusc si care s-ar fi consumat pe parcursul a .

Mircea Badea: De Prima Casa ne saturasem. Cred ca va fi introdus programul A Sasea Casa

Mircea Badea a vorbit despre viitorul programului Prima Casa, pe care guvernul PNL vrea sa il opreasca.

si Mircea Badea, la o petrecere pentru adulti. Imagini de colectie cu vedetele de la noi, din urma cu 20 de ani

Mai tineri si cu mai putine frici, vedetele din Romania acceptau sa participe la petrecerile Playboy Romania, care au facut istorie la vremea lor. Printre ei, si Mircea Badea. Cum petreceau iepurasii si oamenii de televiziune la chefurile pentru adulti, din urma cu 20 de ani? si Mircea Badea, la o .

Ce spune Dana Budeanu despre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner. Eu m-as sinucide!

Dana Budeanu i-a luat in colimator si pe Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner in emisiunea sa de pe canalul de YouTube, numita Verdict. Reactia stilistei e de milioane. Iata ce comentarii a facut la adresa celor doi! Ce spune Dana Budeanu despre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner Dana Budeanu a analizat unul dintre cele mai .

Adevarul despre anuntul socant facut de Harry si Meghan. Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regala

Meghan Markle si Harry isi doresc o viata linistita, in care sa-si creasca fiul, pe micutul Archie, departe de scandalurile iscate in presa din Marea Britanie. Adevarul despre cine a initiat plecarea lor din Anglia si renuntarea la titlurile nobiliare e unul disputat instens. Pana in momentul de fata s-a zvonit ca ar fi fost .

Adevarul despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe. Nu se vor mai putea ascunde! |EXCLUSIV

De cativa ani incoace, gura lumii nu mai tace. Carcotasii sunt pe urmele sotilor Reghecampf, pentru a vedea daca acestia mai sunt ori ba impreuna. Supozitiile s-au potolit pentru o perioada, insa au revenit in vara anului precedent, dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut .

Gata! Armin Nicoara A SPUS TOT ADEVARUL despre RELATIA cu VLADUTA LUPAU! NU VREA SA SE MAI ASCUNDA! Acum, e OFICIAL!

Scandalul dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara pare ca e departe de a se termina. Iata ce a declarat Admin despre relatia lui cu Vladuta, conform Cancan.

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala

SURPRIZE despre Andreea Marin? Este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, insa putini stiu aceste detalii personale despre ea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )