Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

B1 B1,
Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a avut un mesaj acid pentru Andreea Esca, dupa ce stirista a afirmat, intr-un interviu, ca romanii sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat in tara dupa Revolutia din 1898. continuă pe B1

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ca dezvaluie din surse: STIE cine va fi PREMIER

Mircea Badea este de parere ca adevaratii castigatori ai succesului de la motiunea de cenzura sunt Klaus Iohannis si PNL-istii. Mircea Badea a declarat ca motiunea de cenzura prin care a fost.

Reactia lui Barna, dupa ce Rise Project a anuntat ca publica Adevarul despre Dan Barna

Candidatul la presedintie al USR - PLUS Dan Barna precizeaza, dupa ce Rise Project a anuntat ca publca Adevarul despre Dan Barna, ca acestia au investigat proiecte pe care le-a desfasurat in perioada anterioara intrarii in politica. si care nu au rezistat, el spunand ca a contribuit la reusita a zeci de proiecte si ca a ajutat autoritati publice si ONG-uri sa acceseze fonduri.

Mircea Badea, anunt-surpriza! A decis cu cine va vota la prezidentiale: Votez cu amandoi pe acelasi buletin!

Mircea Badea a dezvalut, luni, cu cine nu va vota la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. Vreau sa va spun ca sigur-sigur sunt doua persoane cu care nu voi vota. Eu in primul tur votez cu Plesoianu -.

Testul RELATIEI: Alege un cuplu si vezi ce spune acea optiune despre tine si partenerul tau

Iata un test mai neobisnuit care va spune adevarul despre relatia ta tot ce trebuie sa faci e sa alegi imaginea in care crezi ca apare cel mai fericit cuplu. Imaginea in care va putetiidentifica,.

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta fiicei sale. A spus adevarul despre darul urias

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta Teodorei, fiica sa cea mare din cele trei, cu tanarul afacerist Mihai Mincu. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale? Teodora, fiica cea mare din cele trei a lui Gigi Becali, s-a maritat, sambata, 12 octombrie, cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai .

Adevarul despre Dan Barna. Candidatul USR la prezidentiale, serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro

Un material marca Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste greseli.

Rise Project: Adevarul despre Dan Barna

Un material marca Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste greseli.

Divortul anului in MUZICA POPULARA! Maria Ciobanu, iN STARE DE SOC! A aflat adevarul despre IONUT DOLANESCU

Surpriza totala in televiziune! Oana Andoni, vedeta a postului Pro TV, a devenit, marti, mama pentru a doua oara.

Ce spune premierul desemnat despre finalizarea listei de ministri

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat ca inca nu se poate vorbi de o lista clara a ministrilor din partea PNL, in conditiile in care nu s-au incheiat negocierile cu alte formatiuni din opozitie.

Rise Project anunta un articol de investigatie cu Adevarul despre Dan Barna Reactia liderului USR

Nu am nimic de ascuns, spune Dan Barna, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au anuntat pe Facebook ca urmeaza sa publice un articol de investigatie despre candidatul USR-Plus la presedintie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )