Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

B1 B1,
 Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat in cadrul unui interviu de colectie ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de. continuă pe B1

Denise Rifai il da in judecata pe Mircea Badea: M-am saturat sa fiu facuta in fel si chip

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii Legile Puterii, de la Realitatea TV, a declarat ca-l va da in judecata pe Mircea Badea, dupa ce realizatorul a numit-o jihadista, intr-o editie recenta a emisiunii in gura presei, de la Antena 3.

Mircea Badea, atac fara precedent la adresa lui Tudor Chirila: Javra asta

Mircea Badea l-a atacat pe Tudor Chirila, dupa ce artistul a vorbit despre cazul din Caracal, in cadrul unui concert de-al sau. Jurnalistul i-a adresat cuvinte foarte grele juratului de la Vocea Romaniei intr-un mesaj de pe o retea de socializare. Mircea Badea, despre Tudor Chirila: Javea asta a cantat in viata lui pe bani .

Razboi in televiziune. Denise Rifai de la Realitatea TV il da in judecata pe Mircea Badea

Denise Rifai a raspuns atacurilor lui Mircea Badea printr-un anunt. Gazda emisiunii Legea Puterii de la Realitatea TV i-a transmis prezentatorului TV ca il asteapta la CNA si la tribunal. De asemenea, jurnalista l-a pus in tema pe Badea incepandu-si anuntul cu o aducere aminte a motociclistul care l-a facut knock-out. Denise Rifai de la .

Mircea Badea: Legea este scapa cine poate. Daca mai exista persoane care cred in statul de drept, e clar ca au o problema

Mircea Badea a spus, in contextul tragediei din Caracal, ca motivul pentru care tara asta e atat de praf e din cauza opiniei publice. Legea este scapa cine poate. Daca mai exista persoane care cred in in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )