Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

B1 B1,
Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat acid dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt. continuă pe B1

Mircea Badea a rupt tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca. Totul a iesit la suprafata

Mircea Badeaa reactionat acid dupa ce a aflat caAndreea Escaa declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani.

Mircea Badea, despre alegerile prezidentiale: Este evident ca presedintele este foarte sigur ca va intra in turul doi cu Viorica Dancila

Mircea Badea a vorbit, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, despre alegerile prezidentiale ce vor avea loc in noiembrie, subliniind ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste ca premierul Dancila sa intre in turul.

Mircea Badea, un nou atac extrem la adresa lui Tudor Chirila, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei

Mircea Badea, nou atac la adresa lui Tudor Chirila. Prezentatorul a reactionat intr-un mod extrem fata de gluma juratului de la Vocea Romaniei. Artistul a dus lucrurile prea departe si s-a dezbracat, in timpul editiei care a fost difuzata vineri, pe 27 septembrie. Mircea Badea, atac extrem la adresa lui Tudor Chirila Prezentatorul de la .

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Cat pusese pe Simona Halep

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a plasat un pariu de 5. 000 de lei pe victoria Simonei Halep la Beijing. A prins o cota de 1,44 si ar fi putut castiga in total 7. 200 de lei, insa numarul 6 mondial a pierdut partida .

Adevarul despre piata materialelor de constructii. Ce nu vor magazinele de bricolaj sa stiti

A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva Stim ca suna poetic, dar, cand vine vorba despre sezonul rece, ne cam trece romantismul si ne apuca reumatismul. Numai maine nu e noiembrie, vine iarna si ne prinde nepregatiti, asa ca nu e rost de amanari. Sa trecem la treaba!.

Cat de bogat este, de fapt, iubitul Simonei Halep. Adevarul despre averea lui Toni Iuruc

Iubitul Simonei Halep este un om potent din punct de vedere financiar, dar nu are nici pe departe banii pe care sportiva i-a facut din tenis. Dezvaluirea despre Toni Iuruc a fost facuta de fostul presedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Dumitru Dragomir. Simona si Toni sunt in China, unde fostul lider mondial participa .

Ce spune ministra Finantelor despre vizita Misiunii FMI la Chisinau

Ministra Finantelor, Natalia Gavrilita, mentioneaza ca Misiunea Fondului Monetar International, care isi incepe vizita la Chisinau pe 2 octombrie, este una de consultare a bugetului pentru anul 2020, transmite IPN. intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, ministra a declarat ca in cadrul negocierilor cu FMI surprize nu vor aparea in privinta politicii fiscale.

Ce spune bunicul Luizei despre demiterea lui Felix Banila: Toti sunt in campanie si-si fac jocurile pe suferinta noastra

Stelian Iordache, bunicul Luizei, nu este surprins ca Felix Banila a ezitat sa-si dea demisia de la conducerea DIICOT dupa ce presedintele Romaniei i-a cerut-o. Trebuia sa plece de la inceput, dar nu e om de onoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )