Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

B1 B1,
Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a reactionat virulent la adresa Andreei Esca, dupa ce stirista a sustinut intr-un interviu ca romanii sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat cu Romania dupa Revolutia din 1989. continuă pe B1

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

DECLARATII SOCANTE! Mircea BADEA atac DUR in scandalul dintre CRUDUTA si IUBITUL CROAT. Daca te-ai combinat cu Daniela Crudu si esti gelos, inseamna ca... Prezentatorul TV a dat TOT din CASA!

Scandalul dintre Daniela Crudu si iubitul care a snopit-o in bataie a starnit reactii controversate in randul vedetelor. Mircea Badea nu a ezitat si a comentat aprig subiectul, atunci cand a auzit ca fosta asis.

Adevarul despre cele 12 zile de mariaj dintre Pamela Anderson si Jon Peters, producatorul de filme in varsta de 74 de ani

In prima instanta, am fost socati de nunta-fulger pe care bomba sexy a bifat-o in secret, pe 20 ianuarie 2020. Dupa aceea, am ramas cu gura cascata cand am aflat ca cea de-a cincea casnicie a blondinei n-a durat mai mult de 12 zile. Iar acum aflam noi amanunte complet surprinzatoare despre viata amoroasa dintre Pam si Jon!.

Scenariu sumbru in orasul Wuhan. Se musamalizeaza adevarul despre coronavirus? Ce au surprins satelitii

Scenariul sumbru din orasul Wuhan face ravagii in randul oamenilor. Care este, de fapt, numarul victimelor facute de coronavirus si cate cadavre se ascund in prezent? Satelitii au surprins un nivel ridicat de gaz toxic pe suprafata orasului. Scenariu sumbru in orasul Wuhan. Se musamalizeaza adevarul despre coronavirus? Conform datelor oferite de serviciul de meteorologie .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )