Libnet.ro
UNICEF

19:45

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

B1 B1,
NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Desi rivale in plan profesional, Andreea Esca si Andreea Berecleanu se inteleg de minune si au devenit bune prietene. Recent cele doua au luat o decizie la indigo de a pleca in Italia. Un fel de-a . continuă pe B1

Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a avut o replica dura la adresa Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara.

Andreea Esca oare a vazut-o cand a plecat de acasa? Cum a aparut fiica sa la un eveniment monden

Andreea Esca a fost prezenta la petrecerea Viva!, dar, cu siguranta nu s-a uitat prea bine la cum s-a imbracat fiica sa, Alexia Eram, pentru eveniment. A fost cea mai interesanta prezenta de la Viva! Party, unde a fost insotita de iubitul sau, Mario Fresh. O fi vazut Andreea Esca tinuta fiicei sale? Alexia Eram, [] .

FABULOS! Cati bani primeste lunar Alexia de la celebra ei mama, Andreea Esca

Intre Andreea Esca si fiica sa, Alezia, esti o buna relatie de prietenie. Desi este plecata la studii la Londra, Alexia isi castiga o parte din bani singura, iar mama ei o ajuta doar atunci cand are.

Poza cu fiica Andreei ESCA DEZBRACATA a uimit intreaga Romanie! Ce se va intampla cu prezentatoarea Stirilor Pro TV

Andreea Esca a postat o fotografie in care fiica ei, Alexia, apare in costum de baie. Unii internauti nu s-au putut abtine si au lasat comentarii rautaciose vizavi de aspectul fizic al tinerei, in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )