Libnet.ro
UNICEF

14:30

Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala!

B1 B1,
Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala!

Andreea Esca si Andreea Berecleanu au multe lucruri in comun si sunt prietene in afara platourilor de stiri. continuă pe B1

Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a lansatun atac dur la adresa Andreei Esca, dupa ce aceasta a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara dupa Revolutia din.

Ginecologul MA IMPLORASE... Andreea Esca a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca nu are doar o cariera de invidiat, ci si o familie foarte frumoasa. Este mama a doi copii, iar fiica ei Alexia a implinit deja 18 ani si studiaza, in prezent, la Londra. intr-un editorial publicat i.

FOTO Cum a aparut Andreea Esca la Untold. Look schimbat si zambet larg pentru vedeta Pro TV

Vedetele Pro TV sunt nelipsite si in acest an de la Untold. Un contingent important s-a deplasat la Cluj, iar postul de pe strada Pache Protopoescu are si propriul stand la Untold.

Reactie la articolul din Adevarul despre politizarea AEP. Mai multe ONG-uri au solicitat clarificari privind demiterea pe criterii confuze a unor directori

In contextul in care presedintele AEP a cerut demiterea lui Gabriel Sauca Director general, Directia de Coordonare a Sistemului Informational Electoral National) si a lui Cristian Petraru seful Departamentului de organizare a proceselor electorale) in conditii pe care le consideram confuze, am solicitat alaturi de alti parteneri clarificari legate de aceste aspecte, pentru a vedea care sunt motivele care stau la baza proceduri, arata EFOR.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )