Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala!

B1 B1,
Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala!

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt cele mai cunoscute prezentatore tv din Romania si, in ciuda faptului ca pe micul ecran sunt rivale, cel doua au extrem de multe lucruri in comun. Unul dintre. continuă pe B1

Mircea Badea rupe tacerea si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a reactionat in stilu-i caracteristic dupa declaratiile Andreei Esca, celebra prezentatoare a Stirilor Pro TV, care a afirmat recent intr-un interviu ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in.

Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca a rupt tacerea: Toata lumea A AMUTIT cand a auzit asta...

Andreea Esca are doi copii, Alexia si Aris, impreuna cu sotul ei, omul de afaceri fracez, Alexandre Eram. Celebra prezentatoare a povestit intr-un aricol publicat pe site-ul A List Magazine cum a fost pentru ea.

Caru' cu vedete: Andreea Mantea, fotografiata fara gene false; Motivul pentru care Angela Similea a disparut din lumina reflectoarelor. Ce planuri de viitor are artista?; Adevarul despre Meghan Markle. Prietenii apropiati ai Ducesei de Sussex rup tacerea

Catalin Morosanu a spus exact ce crede despre Mihaela Radulescu. E buna. Mihaela Radulescu le-a gatit concurentilor de la. Motivul pentru care Mihai Gainusa nu si-a trimis copiii la scoala in Romania: Eu imi doresc un viitor mai bun pentru ei! Mihai Gainusa a povestit ca nu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )