Libnet.ro
UNICEF

19:00

S-a aflat in sfarsit adevarul despre banii ANDREEI ESCA: Suma e intr-adevar una URIASA...

B1 B1,
S-a aflat in sfarsit adevarul despre banii ANDREEI ESCA: Suma e intr-adevar una URIASA...

Veniturile Andreei Esca sunt un mister total in showbizul romanesc. insa, acestea trebuie sa fie considerabile, luand in calcul cheltuielile impresionante pe care vedeta le face atunci cand vine vorba de. continuă pe B1

Fiica Andreei Esca, majorat intr-un club de lux din Capitala: Florin Salam, surpriza serii.Ce tematica a avut petrecerea si cum s-au distrat invitatii

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a implinit 18 ani, iar momentul a fost marcat printr-o petrecere fastuoasa intr-un club de lux din Bucuresti, in care tanara s-a distrat alaturi de familie si prieteni.

Florin Salam, show de zile mari la majoratul fiicei Andreei Esca (FOTO)

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a implinit 18 ani si a organizat o petrecere de zile mari intr-un club din Capitala. De la petrecere nu au lipsit surprizele, care mai de care mai spectaculoase. Unul dintre.

Adevarul despre vorba din popor: Nu sta in curent ca racesti - Ce ti se intampla de fapt intr-o asa situatie

Atat gripa, cat si raceala sunt viroze respiratorii care pot fi confundate usor. Raceala afecteaza organismul pe o durata mai scurta si intr-un mod mai putin agresiv, iar gripa are o durata de manifestare mai lunga si poate prezenta episoade severe.

Adevarul despre vorba din popor: Nu sta in curent, ca racesti - Ce ti se intampla, de fapt, intr-o asa situatie

Gripa si raceala sunt viroze respiratorii care pot fi confundate usor. Raceala afecteaza organismul pe o durata mai scurta si intr-un mod mai putin agresiv, iar gripa are o durata de manifestare mai lunga si poate prezenta episoade severe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )