Libnet.ro
UNICEF

15:30

SOCANT! Andreea ESCA a facut anuntul trist: Daca e pe MOARTE, nu mai stam cu el?!

B1 B1,
SOCANT! Andreea ESCA a facut anuntul trist: Daca e pe MOARTE, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a marturisit ca, indiferent cate proiecte ar avea, niciodata nu ar putea renunta la televiziune, deoarece aceasta este prima ei dragoste. Ea a admis ca online-ul castiga teren in fata tel. continuă pe B1

CUTREMUR la PRO TV! Andreea Esca a facut anuntul iN LACRIMI! Scene ireale la GINECOLOG! Toata lumea a amutit cand A VAZUT ASTA (GALERIE FOTO)

Andreea Esca a povestit recent, intr-un articol emotionant publicat pe A List Magazine, cum a fost pentru ea experienta nasterii fiicei sale, Alexia.

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu A IESIT LA IVEALA...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt concurente pe micul ecran, insa in spatele camerelor de filmat pe cele doua prezentatoare le leaga o prietenie veche.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Ce ar fi facut Nicolae Ceausescu, daca nu ar fi fost executat in decembrie 1989. Planurile secrete au iesit la iveala

Nicolae Ceausescu, un individ ambivalent, care a sfidat pe oricine, incepand cu autoritatea paterna, ar mai fi facut multe, daca nu ar fi fost executat in decembrie 1989. Planurile lui secrete au iesit la iveala si au putut fi spuse dupa moartea sa. Ce avea in gand? Ce ar fi facut Nicolae Ceausescu, daca nu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )