Libnet.ro
UNICEF

06:15

Adriana Bahmuteanu, despre medicul fals: Avea o metoda foarte ciudata de anestezie, spunea ca nu anesteziaza decat local in cazul unui implant mamar

Adevărul Adevărul,
Adriana Bahmuteanu, despre medicul fals: Avea o metoda foarte ciudata de anestezie, spunea ca nu anesteziaza decat local in cazul unui implant mamar

Adriana Bahmuteanu a declarat ca l-a cunoscut pe italianul Matteo Politicare se dadea drept medic estetician englez, cand a participat la deschiderea unei clinici. Vedeta a povestit despre metoda lui ciudata de anesteziere. Un medic ATI relateaza despre cat a durat o operatie a italianului. continuă pe Adevărul

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, despre medicul fals: Romania este un El Dorado pentru sarlatani

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, doctorul Gheorghe Borcean, a explicat, pentru Adevarul, ca sesizarea la Parchetul General a fost depusa de seful colegiului teritorial. Acesta, daca este instiintat ca pe teritoriul lui de jurisdictie se petrece o astfel de fapta face plangere penala impotriva celui care practica in mod nelegal medicina, spune medicul.

Sora Claudiei Pavel, declaratii de ULTIM MOMENT despre falsul MEDIC la care a apelat CREAM! Totul e clar ACUM

Scandalul cu medicul fals a socat Romania! Se pare ca barbatul era extrem de apropiat de Claudia Pavel. Chiar ea ar fi fost pacienta medicului fals despre care se vorbeste de ore bune in Romania. Nu.

Bahmuteanu tuna si fulgera! Escrocul! Ce dezvaluri face despre medicul cu 8 clase

Bahmu tuna si fulgera! Escrocul! Ce dezvaluri face despre medicul cu 8 clase, care opera vedete. Citeste mai mult pespynews. ro .

MEDICUL FALS din Capitala, prietenul VEDETELOR. Iata cum se distra Claudia Pavel in compania chirurgului estetician cu opt clase (VIDEO)

Ies la iveala detalii incredibile despre falsul medic italian care profesa in Romania, la unul dintre cele mai scumpe spitale private din tara noastra. Matthew Modeeste bun prieten cu unele dintre vedetele.

Dezvaluiri cutremuratoare despre medicul cu opt clase. Cine este vedeta care a mers la el sa se opereze

Medicul Matthew Mode a ajuns pe primele pagini ale presei din Romania dupa ce s-a descoperit ca, nu numai ca nu avea studii de specialitate in domeniu, dar absolvise doar opt clase. Barbatul este italian si se.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )