Libnet.ro
UNICEF

16:16

Medicul estetician a readus-o la adolescenta. Cum arata Brigitte Nastase la 19 si care este diferenta din prezent (FOTO)

B1 B1,
Medicul estetician a readus-o la adolescenta. Cum arata Brigitte Nastase la 19 si care este diferenta din prezent (FOTO)

Brigitte Nastase este una dintre vedetele care s-au lasat cel mai mult pe mana medicului estetician. Chiar daca mama natura a inzestrat-o cu frumusete naturala, sotia lui Ilie Nastase a vrut sa. continuă pe B1

Cum arata Brigitte Nastase la 19 ani, fara operatii. Diferenta e uriasa

Brigitte Nastase 40 de ani) este adepta operatiilor estetice. Ea si-a surprins admiratorii din mediul online cu o fotografie din tineretea sa, atunci cand nu avea nicio operatie. Brigitte a alaturat.

Brigitte Nastase, surprinsa in compania altui barbat: E o relatie cat de cat ok, din moment ce era cu mine in club. Nu?

Relatia dintre Brigitte si Ilie Nastase este ca un butoi de pulbere. Iar recent, frumoasa bruneta a fost surprinsa in compania unui alt barbat, intr-un club. Fostul iepuras Playboy sustine.

Fara intoarcere! Brigitte Nastase, mesaj socant pe o retea de socializare: Astazi a murit...

Nu mai exista cale de intoarcere pentru Brigitte si Ilie Nastase. Bruneta pare decisa sa puna punct mariajului cu fostul jucator de tenis. Demonstreaza acest lucru ultimul mesaj postat de vedeta pe o.

ştiri din Monden

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )