Libnet.ro
UNICEF

08:45

MEDICUL FALS din Capitala, prietenul VEDETELOR. Iata cum se distra Claudia Pavel in compania chirurgului estetician cu opt clase (VIDEO)

B1 B1,
MEDICUL FALS din Capitala, prietenul VEDETELOR. Iata cum se distra Claudia Pavel in compania chirurgului estetician cu opt clase (VIDEO)

Ies la iveala detalii incredibile despre falsul medic italian care profesa in Romania, la unul dintre cele mai scumpe spitale private din tara noastra. Matthew Modeeste bun prieten cu unele dintre vedetele. continuă pe B1

Stirileprotv Accident filmat cu camera de bord. Un sofer trece pe rosu ntr-o intersectie din Capitala

Doua masini s-au tamponat intr-o intersectie din Capitala, dupa ce un sofer a trecut pe culoarea rosie a unui semafor de pe bulevardul Pache Protopopescu, chiar in fata sediului Pro TV.

Ministrul Ioan Denes, despre scandalul apei contaminate din Capitala: Apa bruta se incadreaza in prevederile stabilite prin lege (VIDEO)

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, referitor la scandalul apei contaminate din Capitala, ca apa bruta s-a incadrat in prevederile stabilite prin.

Ce s-a intamplat cu apa din Capitala. Dezvaluiri facute de directorul general Apa Nova Bucuresti

Directorul Apa Nova Bucuresti, Madalin Mihailovici, a explicat duminica, la Antena 3,ce s-a intamplat cu apa potabila din Capitala. Apa furnizata a fost si este potabila, a.

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, despre medicul fals: Romania este un El Dorado pentru sarlatani

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, doctorul Gheorghe Borcean, a explicat, pentru Adevarul, ca sesizarea la Parchetul General a fost depusa de seful colegiului teritorial. Acesta, daca este instiintat ca pe teritoriul lui de jurisdictie se petrece o astfel de fapta face plangere penala impotriva celui care practica in mod nelegal medicina, spune medicul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )