Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tratamentul minune pentru fata pe care Vica Blochina il face in pauza de pranz

ADPM ADPM,
Tratamentul minune pentru fata pe care Vica Blochina il face in pauza de pranz

Pentru ca are zilnic un program extrem de aglomerat, dar este, in acelasi timp, preocupata de aspectul ei fizic, Vica Blochina a gasit cea mai rapida si eficienta solutie pentru a-si intinde, ridica si intineri pielea fetei fara sa apeleze la operatii. Odata la cateva luni, Vica isi revitalizeaza tenul apeland la medicul sau estetician, Iancu Morad, care ii face un tratament ce dureaza doar 20 minute. continuă pe ADPM

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si.

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si Startarium. Educatia precara, impredictibilitatea fiscala si situatia politica actuala se claseaza pe a doua pozitie, fiind resimtite si mentionate de 12% dintre antreprenorii chestionati in cadrul studiului.

Programul Rabla: ITP-ul pentru masinile care stau in curte va fi scos

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat sambata ca inspectia tehnica periodica ITP) solicitata in Programul Rabla va fi eliminata pentru o masina care sta in curtea unui cetatean, scrie Agerpres.

Important pentru PFA care iau fonduri UE: Sa depuna de urgenta la AFIR actele privind inregistrarea activitatilor

Agentia Nationala pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a facut un anunt urgent privind radierea din Registrul Comertului a persoanelor fizice autorizate PFA) si a intreprinderilor individuale II) care au mai mult de 5, respectiv 10 coduri CAEN.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )