Libnet.ro
UNICEF

07:00

Clipe grele pentru Alex Velea si Mario Fresh la Asia Express! Asta a fost cea mai grea misiune (VIDEO)

B1 B1,
Clipe grele pentru Alex Velea si Mario Fresh la Asia Express! Asta a fost cea mai grea misiune (VIDEO)

Proba dificila la Asia Express pentru Alex Velea si Mario Fresh. Cei doi au mers sa-l ajute pe un baietel sa-si faca temele. Cei doi au ramas impresionati de modul in care acestia traiesc, dar mai. continuă pe B1

Clipe grele pentru Eugen Iancu, tatal unui tanar mort la Colectiv. Al doilea fiu, in pericol din cauza coronavirus

Eugen Iancu, tatal unui tanar mort in accidentul din Colectiv postare sarcastico-ingrijorata pe Facebook, dupa ce mezinul sau, de 19 ani, pleaca in weekend in Italia, la prietena lui, o chinezoiaca. Locul in care se intalnesc cei doi e considerat un focar de coronavirus, intr-o tara care oricum a decretat stare de urgenta, dupa .

Multi se asteptau la asta. Mario Fresh a luat decizia finala dupa Asia Express. Am pus punct

In cadrul show-ului Asia Express, pe langa vedetele deja cunoscute si despre care s-a tot scris, au participat si Mario Fresh si Alex Velea. Cei doi, din pacate, nu au rezistat presiunii concursului si au fost printre cei care au fost, inevitabil eliminati si trimisi acasa. Multi se asteptau la asta Cei de la okmagazine .

Alex Velea primit regeste de Antonia la intoarcerea din Asia Express: Ne-am inchis in casa

Alex Velea si Mario Fresh au fost printre primele vedete care au parasit aventura de la Asia Express. Astfel, pentru celebrul cantaret, despartirea de familie a luat sfarsit intr-un timp relativ scurt, chiar.

Impact.ro: Alex Velea si Smiley se aveau ca fratii, dar s-a ales praful. Cum s-a destramat cea mai puternica prietenie din showbiz

Se stie ca, in trecut, pe Smiley si pe Alex Velea ii leaga o prietenie foarte stransa, cei doi artisti avand la activ si cateva colaborari muzicale. Totusi, in prezent aflam ca lucrurile nu mai stau deloc asa, iar acestia se ocupa, separat, de afaceri, colaborari, proiecte. De-a lungul timpului, au existat si zvonuri legate .

Impact.ro: Momente grele pentru Sorin Oprescu. in ce stare se afla acum fostul primar, din cauza problemelor cu justitia

Problemele pare ca nu se sfarsesc pentru Sorin Oprescu! Fostul edil al Capitalei are probleme grave de sanatate din cauza problemelor pe care le are cu justitia. in ce stare se afla acum acesta si de ce afectiuni sufera? Momente grele pentru Oprescu, din cauza problemelor cu justitia Din pacate, Sorin Oprescu are probleme de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )