Libnet.ro
UNICEF

14:47

Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

ADPM ADPM,
Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

Toata lumea a ramas surprinsa cand, duminica seara, Irinel Columbeanu a aparut pe post de invitat special la Asia Express. Gurile rele spun ca omul de afaceri a acceptat provocarea din cauza faptului ca ar avea grave probleme financiare. continuă pe ADPM

Ce si-a luat Irinel Columbeanu in bagaj, la Asia Express. Nu se astepta nimeni la asta

Irinel Columbeanu a intrat in competitia Asia Express, in editia de duminica seara, alaturi de Alexandru Abagiu si Radu Vladut, motiv pentru care acestia s-au ales cu un mic handicap. Cei doi au fost la un pas de eliminare in etapa precedenta, iar acum s-au trezit cu un invitat pe cap. Nimeni altul decat Irinel .

S-A AFLAT TOT! CATI BANI a incasat IRINEL COLUMBEANU de la ANTENA 1 pentru A PARTICIPA la ASIA EXPRESS!

Irinel Columbeanu a participat si el la Asia Express! Omul de afaceri a ajuns sa faca parte din echipa lui Abagiu si a lui Radu. Columbeanu a fost pedeapsa celor doi concurenti dupa ce au ajuns pe ultimul loc.

Ce s-a ales de averea lui Irinel Columbeanu? Sta in apartament cu doua camere, iar fetita e la Monica in America

In urma cu 7 ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimata la 70 de milioane de euro. Banii s-au evaporat, iar surse din preajma sa sustin ca acest fapt l-a facut sa isi schimbe viata radical. Cat despre palatul de la Izvorani, e si el istorie. Ce s-a ales de averea lui Irinel Columbeanu? Averea .

Gestul Stefaniei la Asia Express l-a scos din minti pe Speak. Ce a facut cu mai multi barbati: Ne despartim

Tensiuni mari in echipa lui Speak si a Stefaniei! Cantaretul s-a enervat la culme din cauza unui gest extrem de nepotrivit din partea tinerei. Ce s-a intamplat intre cei doi si ce le-a stricat zenul amorezilor? Asia Express: Gestul Stefaniei l-a scos din minti pe Speak Tensiunile in urma probelor si a conditiilor grele se .

Detalii uluitoare din culisele Asia Express. Ce s-a intamplat cu Sorin Bontea si Razvan Fodor

Filmarile la show-ul Asia Express, difuzat de Antena 1, s-au terminat, iar vedetele care au participat s-au intors in tara la finalul anului trecut. A fost o perioada in care au infruntat provocari peste provocari. Acestia au dezvaluit abia la intoarcere tot ce li s-a intamplat. Pe parcursul sezonului 3 din show-ul renumit pentru momentele .

Chef Sorin Bontea, despre experienta ASIA EXPRESS: M-am intors mai slab cu 9 kilograme

Chef Sorin Bontea a intrat in competitia Asia Express alaturi de pritenul sau, Razvan Fodor. Momentan, echipa se afla pe primul loc, castigand imunitatea. Juratul de la Chefi la cutite a.

Detalii uluitoare din culisele Asia Express. Ce s-a intamplat cu Sorin Bontea si Razvan Fodor

Le-a fost foame, le-a fost sete, au dormit pe te-miri-unde, au fost nevoiti sa cerseasca mancare si adapost dar au scapat cu bine din show-ul Asia Express. S-au intors acasa de mai mult de trei luni, au experienta in plus si foarte multe kilograme in minus. Cine si cat a slabit in conditiile astea, e .

ASIA EXPRESS. Lacrimi si lupta stansa pentru o noua amuleta

Cea de-a patra etapa de pe Drumul Comorilor a provocat cele 7 echipe care s-au luptat pentru a doua imunitate a etapei la nenumarate misiuni ce le-au dat mari batai de cap concurentilor. Dupa o cursa infernala in traficul din Filipine si un joc pe plaja ce le-a testat vedetelor echilibrul si atentia, Alex Abagiu si Radu au fost cei care au castigat amuleta in valoare de 1000 de euro: Mai aveam foarte putin pana la victorie!, au spus Alina si Carmen, rivalele baietilor din jocul pentru avantaj.

Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

In contextul ultimelor evenimente de la granita Turciei cu Orientul Mijlociu, dar si datorita deciziilor luate de presedintele turc Tayyip Erdogan de a deschide granitele migrantilor, Uniunea Europeana a trecut la represalii si la amenintari dure la adresa Turciei si a presedintelui. Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta .

Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza epidemiei de coronavirus in Iran

Peste 70. 000 de detinuti au fost elibearati in Iran din cauza epidemiei de coronavirus, spun autoritatile. Masura a fost luata in special din cauza supraaglomerarii penitenciarelor si a pericolului raspandirii rapide a coronavirusului prin multimea de detinuti.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )