Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-A AFLAT TOT! CATI BANI a incasat IRINEL COLUMBEANU de la ANTENA 1 pentru A PARTICIPA la ASIA EXPRESS!

B1 B1,
S-A AFLAT TOT! CATI BANI a incasat IRINEL COLUMBEANU de la ANTENA 1 pentru A PARTICIPA la ASIA EXPRESS!

Irinel Columbeanu a participat si el la Asia Express! Omul de afaceri a ajuns sa faca parte din echipa lui Abagiu si a lui Radu. Columbeanu a fost pedeapsa celor doi concurenti dupa ce au ajuns pe ultimul loc. continuă pe B1

Ce s-a ales de averea lui Irinel Columbeanu? Sta in apartament cu doua camere, iar fetita e la Monica in America

In urma cu 7 ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimata la 70 de milioane de euro. Banii s-au evaporat, iar surse din preajma sa sustin ca acest fapt l-a facut sa isi schimbe viata radical. Cat despre palatul de la Izvorani, e si el istorie. Ce s-a ales de averea lui Irinel Columbeanu? Averea .

Ce si-a luat Irinel Columbeanu in bagaj, la Asia Express. Nu se astepta nimeni la asta

Irinel Columbeanu a intrat in competitia Asia Express, in editia de duminica seara, alaturi de Alexandru Abagiu si Radu Vladut, motiv pentru care acestia s-au ales cu un mic handicap. Cei doi au fost la un pas de eliminare in etapa precedenta, iar acum s-au trezit cu un invitat pe cap. Nimeni altul decat Irinel .

Ce pensie are Horia Moculescu. Postasul a spus ca ii e jena sa mi-o dea! Cati bani a primit

In sfarsit, se face dreptate! Compozitorul Horia Moculescu e primul care confirma asta. Statul roman echilibreaza balanta. Pensiile nesimtite nu vor mai fi atat de nesimtite. Vor fi, mai degraba, ne-simtite! Adica n-o sa mai simta nimeni ca si-a primit drepturile banesti dupa o viata de munca. Asa da! Sunt fericit ca statul a luat .

Cat este marele premiu la Romanii au Talent. Pentru cati bani se lupta concurentii

Pentru marele premiu de la Romanii au Talent, multi concurenti au dat dovada de curaj si talent, dar nu toti au putut sa impresioneze juratii. Afla pentru ce premiu se bat acum concurentii si de ce conteaza asa mult. Cat este marele premiu la Romanii au Talent Sezonul cu numarul 10 a adus pana in .

Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Gina Pistol este gazda Asia Express de la Antena 1 din 2018, cand a debutat emisiunea pe sticla. Reality show-ul se bucura de un succes rasunator, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audienta la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o incaseaza blondina nu depaseste banii pe care .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )