Libnet.ro
UNICEF

17:46

Speak a avut nevoie de terapie dupa Asia Express! Revenirea lui era foarte grea

B1 B1,
Speak a avut nevoie de terapie dupa Asia Express! Revenirea lui era foarte grea

Speak si Stefania au trecut prin momente dificile odata ce s-au intors in tara, de la Asia Express. Experienta din Filipine a lasat ceva repercusiuni asupra celor doi. Acestia au declarat ca. continuă pe B1

Multi se asteptau la asta. Mario Fresh a luat decizia finala dupa Asia Express. Am pus punct

In cadrul show-ului Asia Express, pe langa vedetele deja cunoscute si despre care s-a tot scris, au participat si Mario Fresh si Alex Velea. Cei doi, din pacate, nu au rezistat presiunii concursului si au fost printre cei care au fost, inevitabil eliminati si trimisi acasa. Multi se asteptau la asta Cei de la okmagazine .

Scandal mare dupa ce Adda si-a injurat sotul la Asia Express. Ce replica le-a dat celor care o critica

Asia Express este unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune de la noi. Vedetele se intrec in cursa pentru un premiu colosal in valoare de 30 000 de euro. in acest show au intrat 9 perechi de vedete, cu emotii si sperante mari. Scandal mare dupa ce Adda si-a injurat sotul la Asia Express .

in ce conditii sta Gina Pistol la Asia Express. Asa ceva este de neimaginat

Gina Pistol e pusa pe destainuiri! Dupa ce ieri a surprins pe toata lumea cu detalii despre relatia cu Smiley pe care a ales ca la inceput sa nu o dezvaluire publicului, azi vorbeste despre conditiile de la Asia Express. in ce conditii sta Gina Pistol la Asia Express? Gina Pistol este din ce in .

Imagini needitate cu Nico si Andra la Asia Express. Ce au facut, de fapt, inainte sa fie eliminate. Detaliul care le-a scapat tuturor

Nico si Andra au fost primele eliminate de la Asia Express. Ce detaliu a iesit abia acum la iveala? Ce au facut cele doua chiar inainte sa fie eliminate din competitia din Thailanda? Ce au facut Nico si Andra inainte de eliminarea de la Asia Express Andra si Nico au fost primele care au parasit .

Pentru el, Asia Express e floare la ureche! Ce facea chef Sorin Bontea in tinerete FOTO

Chef Sorin Bontea a trecut prin momente cu mult mai grele decat aventura de la Asia Express. Probele pe care le intampina alaturi de Fodor sunt floare la ureche. Ce experiente l-au calit pana acum? Ce facea chef Sorin Bontea in tinerete? Chef Sorin Bontea a revenit in atentia telespectatorilor odata cu participarea la Asia .

Vedeta iNSARCINATA de la ASIA EXPRESS, detalii despre COPIL! Daca s-ar putea o fetita, ar fi extraordinar (FOTO)

Bloggerita Alina Ceusan, colega de echipa a lui Carmen Grebenisan de la Asia Express, este insarcinata in doua luni. Vedeta, care s-a casatorit in luna iunie a anului 2019 cu Raul Tisa, a incercat.

VIDEO Prima echipa eliminata de la Asia Express: Nu aveam speranta sa mergem mai departe

Prima echipa care a fost eliminata din cel de-al treilea sezon al reality show-ului Asia Express - Drumul Comorilor este cea formata din cantareata Nico si fiica ei, Alexandra.

ştiri din Monden

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )