Libnet.ro
UNICEF

14:01

Actrita Adriana Trandafir, diagnosticata cu Covid-19.in atentia celor care nu cred ca acest virus chiar exista

Adevărul Adevărul,
Actrita Adriana Trandafir, diagnosticata cu Covid-19.in atentia celor care nu cred ca acest virus chiar exista

Actrita Adriana Trandafir, in varsta de 64 de ani, a fost diagnosticata cu Covid-19 si se afla internata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de actorul Ion Haiduc. continuă pe Adevărul

Actrita Adriana Trandafir este infectata cu noul coronavirus

Adriana Trandafir este infectata cu noul coronavirus, potrivit colegului sau, actorul Ion Haiduc, care a precizat, pe Facebook, faptul ca actrita este internata la Institutul Matei Bals din Capitala, potrivit Mediafax. Tot la INMB este internat si Marcel Pavel, precum si soprana Ozana Barabancea. Cu totii s-au imbolnavit pe platourile de filmare ale unei emisiuni de televiziune.

Adriana Trandafir este infectata cu noul coronavirus. Actrita a fost internata. Mesaj emotionant postat pe Facebook

Adriana Trandafir 64 de ani) a fost confirmata cu COVID-19. indragita actrita a fost internata la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde se afla si cantaretul Marcel Pavel, respectiv soprana Ozana Ba.

Orban: Renate Weber se comporta ca avocatul celor care au incalcat legea Voi cere parlamentarilor PNL sa investigheze posibilitatea de a o demite

Premierul Ludovic Orban spune ca Renate Weber nu mai este de mult Avocatul Poporului si ca va cere grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a o demite. Se comporta ca avocatul celor care au incalcat legea si au pus in pericol sanatatea celorlalti, a sustinut Orban.

ştiri din Monden

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )