Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Adevărul Adevărul,
Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care se afla in vacanta in Grecia, a povestit pe Facebook ca a fost prins in furtuna devastatoare a lovit peninsula Halkidiki si a reusit sa evite o tragedie adapostindu-se in ultima clipa. continuă pe Adevărul

Stirile Pro TV: Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care interpreteaza rolul lui Bobita in serialul Las Fierbinti, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs, miercuri, in peninsula Halkidiki, dar si in alte zone din Grecia.

SOC la PRO TV! Mihai BOBONETE, PRINS de TORNADA din GRECIA care A UCIS mai multi oameni! Detalii de ULTIMA ORA!

Clipe horror pentru Mihai Bobonete! Actorul se afla in Grecia, in peninsula Halkidiki, in momentul furtunii devastatoare in urma careia 6 oameni au murit.

Juncker l-a felicitat pe Kyriakos Mitsotakis pentru victoria categorica in alegerile din Grecia

Presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat duminica seara pe Kyriakos Mitsotakis, pentru victoria partidului sau, Noua Democratie, in alegerile legislative din Grecia, scrie Mediafax, citand publicatia Naftemporiki.

Vesti teribile de la Meteo! Ciclonul din Grecia poate ajunge in Romania

Directorul generalANM,Elena Mateescu, a fost invitata lui Mihai Gandea, joi seara, la Sinteza Zilei, unde a explicat fenomenul formarii ciclonului. Ciclonul care a lovit din plin Grecia care a.

Vesti teribile de la meteorologi! Ciclonul din Grecia poate ajunge in Romania!

Directorul generalANM,Elena Mateescu, a fost invitata lui Mihai Gandea, joi seara, la Sinteza Zilei, unde a explicat fenomenul formarii ciclonului. Ciclonul care a lovit din plin Grecia care a.

O actrita de la noi, surprinsa de furtuna devastatoare din Grecia: Tremuram din toate incheieturile, abia ma tineam pe picioare. Zburau acoperisurile

Ioana Blaj, actrita din serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, se afla alaturi de familie in vacanta, in Grecia. Vedeta a fost surprinsa aseara de furtuna devastatoare care a curpins zona.

LUDOVIC ORBAN: Salut victoria Noii Democratii in alegerile din Grecia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat, duminica seara, victoria Noii Democratii in alegerile anticipate care au avut loc in Grecia, apreciind ca alegatorii au sanctionat discursul populist si promisiunile nesustenabile ale socialistilor.

Primele imagini din Grecia unde au murit cei doi romani

Avem primele imagini din locul in care au murit cei doi romani, in timpul devastatoarei furtuni din peninsula Halkidiki, in nordul Greciei. Este vorba de un copil de opt ani si de o femeie. Cei doi romani.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )