Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, renunta la cantat... Smiley a facut anuntul trist: Ce se intampla cu Vocea Romaniei...

B1 B1,
Din pacate, renunta la cantat... Smiley a facut anuntul trist: Ce se intampla cu Vocea Romaniei...

Cunoscutul cantaret Smiley a luat o pauza de la proiectele sale musicale si s-a dedicat meditatiei intr-o atmosfera tropicala. intreaga scena a fost filmata si a devenit virala pe pagina de Facebook a. continuă pe B1

Din pacate renunta la cantat... Smiley a facut anuntul trist: Ce se intampla cu Vocea Romaniei...

Cunoscutul cantaret Smiley a luat o pauza de la proiectele sale musicale si s-a dedicat meditatiei intr-o atmosfera tropicala. intreaga scena a fost filmata si a devenit virala pe pagina de Facebook a.

E ca si mort... Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Da, medicii au facut anuntul trist: Boala lui Mihai Bendeac e incurabila... Cum a reactionat actorul...

Boala de care sufera Mihai Bendeac. Actorul a vorbit pentru prima data despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Mihai Bendeac se.

Si-a dat ochii peste cap si... Finalul dureros a sosit: Oana Lis a facut anuntul trist despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis trece in continuare prin momente cumplite dupa accidentul vascular cerebral. Dupa anuntul disperat facut chiar de catre sotia sa, Oana, care a vorbit despre starea precara a fostului edil, nu.

Totul s-a sfarsit... Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis tocmai a facut anuntul trist...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragitul Stefan Banica jr...

Stefan Banica jr are probleme in afaceri. Firma prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat, potrivit evz. ro. Datele de la Ministerul.

Adevarul rusinos despre Andreea Esca a iesit la iveala: Din pacate fanii au aflat ca...

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, are un vlog de succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate. Astfel, cele doua au facut Am /n-am challenge, acestea fiind singurele.

DEMISIA momentului in SCANDALUL care zguduie EUROPA! A facut anuntul in urma cu putin timp

Seful serviciilor secrete din Germania, Hans-Geaorg Maassen, va fi concediat de cancelarul Angela Merkel, dupa ce au aparut dezvaluiri despre legaturile sale cu partidul de extrema-dreapta Alternativa pentru.

SOC in TENIS! Vesti triste despre SIMONA HALEP! Din pacate s-a intamplat la VOLAN! (FOTO)

Simona Halep a avut mari probleme in trafic la intoarcerea din vacanta petrecuta in Croatia. Numarul 1 mondial in tenisul feminin s-a confruntat cu ambuteiaje majore la revenirea in tara. Aflata la.

Din pacate, vestea trista a fost facuta. Este vorba de actrita Ileana Stana Ionescu...

Actrita Ileana Stana Ionescu, in varsta de 82 de ani, se retrage din activitatea sa de pe scena din luna septembrie 2018, din motive de sanatate. Doamna Ileana Stana Ionescu juca in urmatoarele spectacole.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )