Libnet.ro
UNICEF

10:00

Din pacate, o VESTE TERIBILA: BIANCA DRAGUSANU a cedat! RAMAS BUN...

B1 B1,
Din pacate, o VESTE TERIBILA: BIANCA DRAGUSANU a cedat! RAMAS BUN...

Noi indicii despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate au aparut in spatiul public. Diva a primit unfollow atat pe Instagram, cat si pe Facebook de la barbatul care l-a inlocuit pe Victor. continuă pe B1

Din pacate, o VESTE TERIBILA zguduie lumea mondena: BIANCA DRAGUSANU a cedat! RAMAS BUN...

Noi indicii despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate au aparut in spatiul public. Diva a primit unfollow atat pe Instagram, cat si pe Facebook de la barbatul care l-a inlocuit pe Victor.

SOC in lumea mondena! BIANCA DRAGUSANU, atacata in plina strada! A fost LOVITA cu bestialitate! Din pacate, nu a rezistat

Bianca Dragusanu a fost implicata intr-un scandal monstru in trafic, in urma cu cateva saptamani. Incidentula avut loc in centrul Capitalei, cand blondina a fost apostrofata dur de cvatre un sofer.

BOMBA iN SHOWBIZ! VICTOR SLAV a inlocuit-o pe Bianca Dragusanu cu sora ei GEAMANA ! La asta nu se astepta nimeni (FOTO)

Victor Slav a inlocuit-o definitiv pe Bianca Dragusanu. O noua blondina care seamana izbitor de mult cu fosta sotie i-a furat inima cunoscutului prezentator. Este vorba despre Raluca, o prietena foarte buna a.

Bianca Dragusanu, atacata in trafic de un sofer nervos! Tristan Tate si-a luat fratele si au intervenit rapid

Bianca Dragusanu a avut parte de clipe de panica in trafic, atunci cand un sofer nervos a atacat-o, dupa ce ea ar fi facut o manevra nu tocmai regulamentara in fata acestuia. in urma miscarii facute de bl.

Veste trista in showbiz... A cedat: Din pacate e vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Mirbela Dauer a anuntat recent ca a renuntat sa isi caute jumatatea, dupa teribila interventie chirurgicala de acum 6 luni. Dupa ce a fost nevoie sa i se extirpe un rinichi, Mirabela a dezvaluit.

ANDREEA MARIN plange: O VESTE TERIBILA cutremura lumea mondena...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are.

Din pacate a MURIT.... Anuntul trist a fost facut: GABRIELA CRISTEA, in doliu...

Gabriela Cristea a primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu.

DRAMA fara margini in familia Smiley: E vorba de iubita sa... Din pacate Antena 1 a facut anuntul...

Gina Pistol a primit o veste proasta din partea Antena 1, aceasta fiind inlocuita in cadrul emisiunii Asia Express de catre Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Desi a prezentat prima editie a reality s.

Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

Ai o masina DACIA pe motorina? Din pacate anuntul SOC tocmai a fost facut...

Vanzarile de masini diesel vor scadea de la 60% din piata in 2017 la 20% in urmatorii ani, este de parere Hakim Boutehra, directorul de vanzari de la Dacia. Trecerea la noile standarde WLTP alaturi de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )