Libnet.ro
UNICEF

16:15

Lacrimi in muzica populara! Este vorba despre celebrul BENONE SINULESCU! FUEGO a dat vestea CUMPLITA

B1 B1,
Lacrimi in muzica populara! Este vorba despre celebrul BENONE SINULESCU! FUEGO a dat vestea CUMPLITA

Celebrul cantaret Paul Surugiu Fuego a publicat un mesaj emotionat pe Facebook in care vorbeste despre motivele pentru care merita sa iubim Romania, in ciuda decorului gri in care suntem uneori. continuă pe B1

Fanii marii interprete de MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Este vorba despre Maria Ciobanu. S-a intamplat in AMERICA

Marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

SOC in muzica populara! Este vorba despre SOFIA VICOVEANCA: Dumnezeu sa-i ...

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din tara noastra, dar in ciuda carierei sale fructuoase, vedeta a trecut prin momente grele in viata personala.

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE in LACRIMI, in muzica populara! Cata tristete ....

Au trecut lunibune de cand indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda s-a despartit de iubita sa ai tanara, Nicoleta Voicu.

LACRIMI in muzica populara: ADIO, Maria Ciobanu! IMAGINI DRAMATICE! Va anuntam cu REGRET CA...

Artistii de muzica populara Maria Ciobanu 82 ani) si fiul ei, Ionut Dolanescu 47 ani) sunt in doliu! CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E iN STARE DE SOC!.

RAMAS BUN, Maria Ciobanu! Fanii marii interprete de MUZICA POPULARA, in LACRIMI! S-a intamplat in AMERICA

Marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E.

Familia Emiliei Dorobantu este in stare de soc. Ce drama traieste indragita cantareata de muzica populara chiar la inceput de an

Familia Emiliei Dorobantu traieste in prezent o mare drama, dupa ce chiar la inceputul anului au suferit o pierdere de proportii. Casa parinteasca a cantaretei de muzica populara a fost mistuita de un incendiu si oamenii si-au pierdut agoniseala de o viata. Printre lucrurile distruse erau si cele care ii apartineau artistei, de o valoare .

VIDEO Casa parintilor cantaretei de muzica populara Emilia Dorobantu a luat foc. Pompierii sunt inca la fata locului

Incendiul care a izbucnit in a doua zi din 2020, intr-o comuna din Olt, a afectat casa parintilor cunoscutei interprete de muzica populara Emilia Dorobantu.

SOC in MUZICA POPULARA! Vestea despre NICULINA STOICAN a cazut ca un trasnet

Celebra cantareata Niculina Stoican a vorbit, recent, despre cel mai greu moment din viata ei, atunci cand sotul ei a ajuns in spatele gratiilor. Pentru vedeta, acest episod a reprezentat o mare pierdere care i-.

Dezvaluire BOMBA: Unul dintre cei mai atractivi ACTORI nu a mai facut SEX de 15 ani! INCREDIBIL despre cine este vorba...

Veste soc pentru fanii unuia dintrei cei mai atractivi actori: este abstinent de 15 ani! ASTA DA BOMBA! S-a aflat totul despre sarcina ! NU A STIUT NIMIC PANA ACUM! E SCANDALUL.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )